Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

O chłopaki,to i ja się pochwalę jaki mam skarb w domu! Siedzę dziś w fotelu po obiadokolacji ,a w TV facet popija szampana w kabinie pierwszej klasy. Mówię do NIEJ,taki styl życia to ja rozumiem - La dolce Vita.  ONA z tym swoim promiennym uśmiechem,wskazuje na obleśne drechy ,w których łażę po domu i odpowiada- La dolce Vita 😁

Napisano
1 godzinę temu, Rega napisał:

Ciekawe dlaczego. Przecież w/g płci pięknej, mężczyźni to nieczuli, gruboskórni troglodyci. 

Dlatego, że mężczyźni duszą w sobie swoje deptesje i problemy, zaś kobiety bardziej są otwarte i wyjdą prędzej do ludzi, na terapię, psychologa.

Wiesz jak to jest, kiedy przez większość swojego życia słyszysz, że mężczyźni nie płaczą, muszą być twardzi, nie okazują uczuć itd.itp.

Napisano (edytowany)
2 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał:

Znam to hahaha tak jak i inne kabaretu hrabi - uwielbiam - mistrzostwo....,

ale jednocześnie smutno że już nic nowego się nie pojawi 😢

Aśkę, po raz pierwszy zobaczyłem w Otto, absolutna rewelacja.

36 minut temu, misiekx napisał:

😉🤣

4c5ad61bdc7a0ca718152c721e7b49b6.jpg

Jeżeli masz te wymagane przez kobiety 180 cm - czy nawet 185 - , to nie kombinuj, bo to jednak nie jest 190 cm 😁

Edytowano przez pairtick
Napisano
17 godzin temu, michaudio napisał:

@DiBatonioNo i fakt, moja kochana żona też dzielnie z zdarzyło się osiem par kolumn  jednocześnie (w tym fronty czynnego kina 6.2 + kilkanaście sztuk elektroniki), w pokoju dziennym, na osiemnastu metrach, przez ponad miesiąc. 

Dziś mam już "tylko" cztery systemy stereo w trzech pokojach.

Czyli są jeszcze normalni ludzie na tym swiecie. Chcesz to masz, a nie..... bo nie wypada.

Szacun.

Napisano
4 godziny temu, misiekx napisał:

Artur nie gniewaj się, ale bądź facetem nie....Nie użalaj się nad sobą na forum publicznym. 

Nie uzalem sie. Dyskutujemy. Koledzy sie wypowiedzieli to ja tez.

1 godzinę temu, tomek4446 napisał:

Też mam swój domowy dresik :) Nadal nie rozumiem ,czemu jak w nim wyszedłem do sklepu to obcy ludzie wciskali mi drobne :) 

A moze usiadles na chwile na chodniku, by odsapnac, i wtedy zaczeli Ci wciskac drobne? 😁