Fafniak Napisano 30 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2022 Taki obrazek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 30 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2022 Żona Tobie laczusie kupiła ? 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 30 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 czerwca 2022 Tak ... super prawda ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 Bardziej zrobiła. Takich nie kupisz. Dobrze myślę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 Najważniejsze, żeby pasowały. Swoją drogą, dziwny masz gust, taki bardziej kobiecy, ale jak Ci się podobają? Przecież to Ty będzie w nich chodził, nie ja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 8 minut temu, MariuszZ napisał: Bardziej zrobiła. Takich nie kupisz. Dobrze myślę? No nie - nie wiem gdzie to znalazła... 6 minut temu, Adi777 napisał: Swoją drogą, dziwny masz gust generalnie taki pojebany Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 4 minuty temu, Fafniak napisał: generalnie taki pojebany A tak serio, może nie było miejsca akurat, i dlatego na kolumnach były położone? 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 Przyznała sie że zapomniała Co nie zmienia skali przestępstwa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 Na skalę przestępstwa wpływa też cena kolumn. Co to za model? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 Chyba RLSy Oberony? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 No to grubo! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 43 minuty temu, Adi777 napisał: A tak serio, może nie było miejsca akurat, i dlatego na kolumnach były położone? 😁 Dobrze sprawdź czy nie porysowane z wierzchu! Będzie dobry pretekst do zmiany jak sie znudzą w brzmieniu Ps: powiedz że takie rysy na obudowie wykluczaja z prawilnego odsłuchu. Tutaj chodzic może o różnicę w niuansach 🤣 Ps2: acha musze dodać ze to żart! Bo znajdą sie tacy, że.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 7 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Będzie dobry pretekst do zmiany jak sie znudzą w brzmieniu Ciężko będzie - wyjątkowo mi pasują 22 minuty temu, Kraft napisał: No to grubo! Coś wymyślę 7 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: powiedz że takie rysy na obudowie wykluczaja z prawilnego odsłuchu. Tutaj chodzic może o różnicę w niuansach Niestety nie uwierzy 🤣 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 A jeśli te buciki poprawiają brzmienie jak magiczne piegi ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 Już gdzieś napisałem ze poprawiają konturowość systemu (cokolwiek to by znaczyło) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 Były już piegi poprawiające dźwięk, to i mogą być do tego klapeczki . 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 2 godziny temu, Fafniak napisał: poprawiają konturowość A nie czasem... koturnowość 😜 2 godziny temu, PaVson napisał: Temat o niczym ciekawym!! Takie też fajnie że są. Pozwalają zrzucić nadmiar "ładunku" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 11 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: nie czasem... koturnowość A być może.... Być może... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 3 lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 lipca 2022 Dnia 30.06.2022 o 16:20, Fafniak napisał: Taki obrazek Mnie zastanawia, co jeszcze mogło na tej kolumnie leżeć? Tego się pewnie nie dowiesz, no chyba, że się ktoś z rodziny przez przypadek wygada. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 3 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 lipca 2022 No cóż, może lepiej nie wiedzieć 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts