il Dottore Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, pairtick napisał: Co widzicie na tym zdjęciu? Bogactwo! Swoją drogą - tyle masła, co ma ta pani, u nas schodzi na miesiąc na 2 osoby. Jeśli oczywiście klarowanego nie liczyć. Nawet mniej, bo irlandzka kostka to niecałe pół kilo a w PRL kostki masła miały uczciwe 250g. Teraz już tylko 200 a kiedyś chyba widziałem w PL i 180g. 1 Odpisz, cytując
RoRo Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, pairtick napisał: Ok, Panowie. Co widzicie na tym zdjęciu? Ja widzę że tani prąd mają-i jeszcze żarówka w lampie z tyłu się świeci 😉 Czyli faktycznie jest "na bogato". Dnia 29.08.2025 o 12:38, Artur Brol napisał: A której firmie, potężnej korporacji blisko do uczciwości? W obecnym świecie. Może VW - i "dieselgate" 🤣 No ale proszę-wracajmy do tematu wątku. Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 18 minut temu Napisano 18 minut temu 10 godzin temu, RoRo napisał: No ale proszę-wracajmy do tematu wątku. Ok. Odpowiem tylko na pytanie. Ja widzę na tym zdjęciu 'biedę'. Dlaczego 'biedę', a nie biedę? Dobre fajki, podła wódka. Minę pani ma wybitnie niezadowoloną. No bo jak to tylko tyle na te kartki? A przecież - wnosząc po telefonie, który wygląda na służbowy - to nie tak miało być, żeby dla swoich brakowało. I to się ciągnie za Polakami, niestety. https://telesfor.org/telefony-modele/ Odpisz, cytując
Recommended Posts