Skocz do zawartości

Okazje w audio - temat zbiorczy ( promocje / zniżki / kupony / błędy cenowe )

Recommended Posts

Napisano
Dnia 8.09.2025 o 19:33, Jacch napisał:

Pojęcie szerokie, zobacz sobie na AS rozmowę w  zakładce High End o sieciówkach, tam ktoś non stop pisze o Monosaudio :)

nie zaglądam tam. Po prostu się boję. Mimo że temat kabli nawet zasilających czy transportów nie jest mi obcy i chętnie o tym rozmawiam tak dział HiEnd tam to juz magia momentami.

Ale dawno tam nie byłem. Jak jest tam Gargamel to już w ogóle :D

Dnia 11.09.2025 o 09:11, Assassin napisał:

Słysząc o tym jakoby dystrybutor jednej z marek sprzętu audio narzucał cenę minimalną sprzedawcom, poprzez określenie procentowo maksymalnego rabatu od ceny rekomendowanej i jakoby nie była to sytuacja odosobniona, naszła mnie dziś taka myśl, czy w/w zdają sobie sprawę z tego, że zmowę cenową do UOKiK może zgłosić każdy konsument, także elektronicznie i anonimowo? 

Wydawałoby sie też, że wysokość kary nałożonej nie tak dawno na dystrybutora jednej z marek ekspresów do kawy i sklepy, powinna zrobić jakieś wrażenie. 

Jak się Wam wydaje? 

Próbuj. Będę wspierał. Serio. Sugerowana cena producenta to nie zmowa cenowa. Niestety. Cennik samochodów też jest jasny i jawny. I Pan kowalski sprzedaje je w Krakowie w Premium salonie w tej samej cenie co Nowak w małej mieścinie. A koszty śa jednak inne. 

Zmowa cenowa to co innego. Ale jak mowie. ja wspieram. 

Dnia 11.09.2025 o 16:57, Q21 napisał:

Od jutra rusza trade-in na Velodyne z linii DB! Oddając dowolny głośnik otrzymacie aż 25% rabatu na dowolny model z serii Deep Blue :) Szczegóły TUTAJ.

blog_velodyne.png

Fajna opcja! Wspieram!

22 godziny temu, misiekx napisał:

Ale muszą być stratni, z 17000 na 7000, przecież niemożliwe żeby mieli taką marżę 🤣..... A może jeszcze i tak na tym zarobią 😉🤔

to nie jest tak do końca. To jest dystrybutor tej marki. Może to produkt demo, który na siebie po prsotu zarobił. Pamiętam jak było u mnie. Miałem na ekspozycji dany produkt dzieki któremu powiedzmy sprzedałem 20 egzemplarzy. Jeździł po klientach , był na ekspo i po pewnym czasie wyglądał już na uzywany. Mimo że mogłem i sprzedałem go z pełną gwarancją. I szczerze był ponizej mojego kosztu zakupu. Bo... zarobił na siebie. Może tu tak jest? 

Chyba że to nówka. To sam jestem zdziwiony. 

Napisano

Lato minęło, ale w Audeos mamy coś na osłodę wrześniowych dni. Przygotowaliśmy specjalną promocję, dzięki której nasi klienci mogą kupować produkty o 12% taniej z kodem rabatowym:

JESIEN12

Oferta obowiązuje do północy 21 września 2025 roku. Nie dotyczy produktów już objętych innymi promocjami w naszym sklepie online.

Zapraszamy do śledzenia naszej strony na Facebooku skąd w pierwszej kolejności dowiecie się o promocjach i nowościach w naszej ofercie.

Życzymy udanych zakupów!

Zespół Audeos

Napisano
8 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał:

Lato minęło, ale w Audeos mamy coś na osłodę wrześniowych dni. Przygotowaliśmy specjalną promocję, dzięki której nasi klienci mogą kupować produkty o 12% taniej z kodem rabatowym:

JESIEN12

Oferta obowiązuje do północy 21 września 2025 roku. Nie dotyczy produktów już objętych innymi promocjami w naszym sklepie online.

Zapraszamy do śledzenia naszej strony na Facebooku skąd w pierwszej kolejności dowiecie się o promocjach i nowościach w naszej ofercie.

Życzymy udanych zakupów!

Zespół Audeos

👏👏👏🤣🤣🤣🤣

Napisano

nie no zgadzam sie. Jeśli nie dają ich normalnie przy każdym telefonie to tak. Osoby zainteresowane oferta na pewno powiedzą wiecej. Czasem się dzwoni o niektóre produkty:

- dzień dobry jestem zainteresowany ....

- to -20% dajemy na start potem się zobaczy, 

:D

my kiedyś zrobiliśmy chyba  w pierwszym roku szerszej dzielności właśnie takie kuku. nie zrobiliśmy tej dopiski :/