Artur Charicki Napisano wczoraj o 16:02 Napisano wczoraj o 16:02 https://www.audiosystem.com.pl/produkty/stellar-strata/ 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano wczoraj o 16:26 Napisano wczoraj o 16:26 Ale muszą być stratni, z 17000 na 7000, przecież niemożliwe żeby mieli taką marżę 🤣..... A może jeszcze i tak na tym zarobią 😉🤔 Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano wczoraj o 17:20 Napisano wczoraj o 17:20 Normalnie dopłacają do interesu 😇 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 17:21 Napisano wczoraj o 17:21 Jasne że tak. Który sklep obnizy cenę by wyjść na zero lub stracić? Żaden. Patrząc na takie obniżki, można założyć ze ceny tych produktów sa duzo niższe, niż ceny które klient w sklepie płaci. 2 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Dnia 8.09.2025 o 19:33, Jacch napisał: Pojęcie szerokie, zobacz sobie na AS rozmowę w zakładce High End o sieciówkach, tam ktoś non stop pisze o Monosaudio nie zaglądam tam. Po prostu się boję. Mimo że temat kabli nawet zasilających czy transportów nie jest mi obcy i chętnie o tym rozmawiam tak dział HiEnd tam to juz magia momentami. Ale dawno tam nie byłem. Jak jest tam Gargamel to już w ogóle Dnia 11.09.2025 o 09:11, Assassin napisał: Słysząc o tym jakoby dystrybutor jednej z marek sprzętu audio narzucał cenę minimalną sprzedawcom, poprzez określenie procentowo maksymalnego rabatu od ceny rekomendowanej i jakoby nie była to sytuacja odosobniona, naszła mnie dziś taka myśl, czy w/w zdają sobie sprawę z tego, że zmowę cenową do UOKiK może zgłosić każdy konsument, także elektronicznie i anonimowo? Wydawałoby sie też, że wysokość kary nałożonej nie tak dawno na dystrybutora jednej z marek ekspresów do kawy i sklepy, powinna zrobić jakieś wrażenie. Jak się Wam wydaje? Próbuj. Będę wspierał. Serio. Sugerowana cena producenta to nie zmowa cenowa. Niestety. Cennik samochodów też jest jasny i jawny. I Pan kowalski sprzedaje je w Krakowie w Premium salonie w tej samej cenie co Nowak w małej mieścinie. A koszty śa jednak inne. Zmowa cenowa to co innego. Ale jak mowie. ja wspieram. Dnia 11.09.2025 o 16:57, Q21 napisał: Od jutra rusza trade-in na Velodyne z linii DB! Oddając dowolny głośnik otrzymacie aż 25% rabatu na dowolny model z serii Deep Blue Szczegóły TUTAJ. Fajna opcja! Wspieram! 22 godziny temu, misiekx napisał: Ale muszą być stratni, z 17000 na 7000, przecież niemożliwe żeby mieli taką marżę 🤣..... A może jeszcze i tak na tym zarobią 😉🤔 to nie jest tak do końca. To jest dystrybutor tej marki. Może to produkt demo, który na siebie po prsotu zarobił. Pamiętam jak było u mnie. Miałem na ekspozycji dany produkt dzieki któremu powiedzmy sprzedałem 20 egzemplarzy. Jeździł po klientach , był na ekspo i po pewnym czasie wyglądał już na uzywany. Mimo że mogłem i sprzedałem go z pełną gwarancją. I szczerze był ponizej mojego kosztu zakupu. Bo... zarobił na siebie. Może tu tak jest? Chyba że to nówka. To sam jestem zdziwiony. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Lato minęło, ale w Audeos mamy coś na osłodę wrześniowych dni. Przygotowaliśmy specjalną promocję, dzięki której nasi klienci mogą kupować produkty o 12% taniej z kodem rabatowym: JESIEN12 Oferta obowiązuje do północy 21 września 2025 roku. Nie dotyczy produktów już objętych innymi promocjami w naszym sklepie online. Zapraszamy do śledzenia naszej strony na Facebooku skąd w pierwszej kolejności dowiecie się o promocjach i nowościach w naszej ofercie. Życzymy udanych zakupów! Zespół Audeos Odpisz, cytując
lalka Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Lato minęło, ale w Audeos mamy coś na osłodę wrześniowych dni. Przygotowaliśmy specjalną promocję, dzięki której nasi klienci mogą kupować produkty o 12% taniej z kodem rabatowym: JESIEN12 Oferta obowiązuje do północy 21 września 2025 roku. Nie dotyczy produktów już objętych innymi promocjami w naszym sklepie online. Zapraszamy do śledzenia naszej strony na Facebooku skąd w pierwszej kolejności dowiecie się o promocjach i nowościach w naszej ofercie. Życzymy udanych zakupów! Zespół Audeos 👏👏👏🤣🤣🤣🤣 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Clue zawsze jest pod gwiazdką Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 49 minut temu, Piotr Sonido napisał: Clue zawsze jest pod gwiazdką Czasem te 12 % to też jest sporo . A że promocje się nie łączą to raczej normalne. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu nie no zgadzam sie. Jeśli nie dają ich normalnie przy każdym telefonie to tak. Osoby zainteresowane oferta na pewno powiedzą wiecej. Czasem się dzwoni o niektóre produkty: - dzień dobry jestem zainteresowany .... - to -20% dajemy na start potem się zobaczy, my kiedyś zrobiliśmy chyba w pierwszym roku szerszej dzielności właśnie takie kuku. nie zrobiliśmy tej dopiski Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: - dzień dobry jestem zainteresowany .... - to -20% dajemy na start potem się zobaczy, Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 17 minut temu Napisano 17 minut temu 5 godzin temu, Piotr Sonido napisał: nie zaglądam tam. Po prostu się boję. Mimo że temat kabli nawet zasilających czy transportów nie jest mi obcy i chętnie o tym rozmawiam tak dział HiEnd tam to juz magia momentami. Ale dawno tam nie byłem. Jak jest tam Gargamel to już w ogóle Próbuj. Będę wspierał. Serio. Sugerowana cena producenta to nie zmowa cenowa. Niestety. Cennik samochodów też jest jasny i jawny. I Pan kowalski sprzedaje je w Krakowie w Premium salonie w tej samej cenie co Nowak w małej mieścinie. A koszty śa jednak inne. Zmowa cenowa to co innego. Ale jak mowie. ja wspieram. Fajna opcja! Wspieram! to nie jest tak do końca. To jest dystrybutor tej marki. Może to produkt demo, który na siebie po prsotu zarobił. Pamiętam jak było u mnie. Miałem na ekspozycji dany produkt dzieki któremu powiedzmy sprzedałem 20 egzemplarzy. Jeździł po klientach , był na ekspo i po pewnym czasie wyglądał już na uzywany. Mimo że mogłem i sprzedałem go z pełną gwarancją. I szczerze był ponizej mojego kosztu zakupu. Bo... zarobił na siebie. Może tu tak jest? Chyba że to nówka. To sam jestem zdziwiony. Zgoda z Piotrem. Są produkty które zwyczajnie zarabiają na następne. Wskazany przykład na elektronice z pewnością jest sprzedawany na stracie. Odpisz, cytując
Recommended Posts