Artur Brol Napisano 2 października Napisano 2 października Przeczytalem i musze Ci racje przyznac, przecinek by wszystko uproscil. Chodzilo mi o to, ze sa , jak dla mnie malo urodziwe. 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 2 października Napisano 2 października 5 minut temu, Artur Brol napisał: Chodzilo mi o to, ze sa , jak dla mnie malo urodziwe. Mnie się podobają. I wycenione rozsądniej niż ostatni wyrzut Cyrusów. Pakiety sensowne, szczególnie ta dzielonka z transportem CD. Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 2 października Napisano 2 października Przed chwilą, Rafał S napisał: I wycenione rozsądniej niż ostatni wyrzut Cyrusów. O tak, Cyrus zapatrzony w Naima;) Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 października Napisano 2 października 3 minuty temu, Rafał S napisał: Mnie się podobają. I wycenione rozsądniej niż ostatni wyrzut Cyrusów. Pakiety sensowne, szczególnie ta dzielonka z transportem CD. To, ze sa nie az tak drogie i raczej dobrze brzmia, moze im pomoc. Ale jednak kupujemy oczami... Odpisz, cytując
Tweeter2016 Napisano 2 października Napisano 2 października 2 godziny temu, Tomasz Kluczynski napisał: Przecinek by tu dużo zmienił, gdyby chodziło jednak o fajne. Przecinek? Nie każdy jest chumanistą żeby używać przecinki. Dał kropkę na końcu. Odpisz, cytując
Tweeter2016 Napisano 2 października Napisano 2 października Tak, musimy się wspierać, ja też zapominam o przecinkach. 1 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 2 października Napisano 2 października 3 minuty temu, Tweeter2016 napisał: Przecinek? Nie każdy jest chumanistą żeby używać przecinki. Dał kropkę na końcu. A zobacz jak potrafi przecinek zmienić sens zdania, gdyby dał przecinek po kurcze, a w drugim przypadku po nie. Nie pisałem tego by go pouczać, tylko dopytać czy chodzi mu , że się podobają, czy nie. Bez żadnego przecinka, można to było zrozumieć -obosiecznie. 3 Odpisz, cytując
Audio_Format Napisano 2 października Napisano 2 października 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Mnie się podobają. I wycenione rozsądniej niż ostatni wyrzut Cyrusów. Pakiety sensowne, szczególnie ta dzielonka z transportem CD. Popieramy, stosunek ceny do jakości bardzo dobry. jutro postaramy się podrzucić kilka fotek na żywo z ekspozycji i oczywiście zapraszamy do testowania w naszym salonie Odpisz, cytując
Tweeter2016 Napisano 2 października Napisano 2 października 2 minuty temu, Tomasz Kluczynski napisał: A zobacz jak potrafi przecinek zmienić sens zdania, gdyby dał przecinek po kurcze, a w drugim przypadku po nie. Jasna sprawa, masz racje. 1 Odpisz, cytując
Saimons69 Napisano Sobota o 17:53 Napisano Sobota o 17:53 Na Hidden-Audio jest promocja do 05.10 https://hidden-audio.de/ "Wir feiern den Tag der deutschen Einheit. Vom 3.10. - 5.10. gewähren wir nachfolgende Rabatte: Warenkorbwert größer 100€ = 16€ Rabatt Warenkorbwert größer 200€ = 34€ Rabatt Warenkorbwert größer 400€ = 70€ Rabatt Warenkorbwert größer 500€ = 90€ Rabatt Warenkorbwert größer 800€ = 150€ Rabatt Warenkorbwert größer 1000€ = 190€ Rabatt Warenkorbwert größer 1500€ = 290€ Rabatt Warenkorbwert größer 2000€ = 400€ Rabatt Warenkorbwert größer 2500€ = 530€ Rabatt Warenkorbwert größer 3500€ = 840€ Rabatt Der Rabattabzug erfolgt automatisch an der Kasse. Nicht gültig für B-Ware und Sets." "Świętujemy Dzień Jedności Niemiec. Od 3.10 do 5.10 oferujemy następujące rabaty: Wartość koszyka powyżej 100 € = 16 € rabatu Wartość koszyka powyżej 200 € = 34 € rabatu Wartość koszyka powyżej 400 € = 70 € rabatu Wartość koszyka powyżej 500 € = 90 € zniżki Wartość koszyka powyżej 800 € = 150 € zniżki Wartość koszyka powyżej 1000 € = 190 € zniżki Wartość koszyka powyżej 1500 € = 290 € zniżki Wartość koszyka powyżej 2000 € = 400 € rabatu Wartość koszyka powyżej 2500 € = 530 € rabatu Wartość koszyka powyżej 3500 € = 840 € rabatu Rabaty są naliczane automatycznie przy kasie. Nie dotyczy towarów klasy B i zestawów. Przetłumaczono z DeepL.com (wersja darmowa)" 1 Odpisz, cytując
Audio_Format Napisano Poniedziałek o 15:10 Napisano Poniedziałek o 15:10 Zapraszamy do skorzystania z kilku ciekawych promocji na subwoofery marki SVS, w przypadku pytań zapraszamy do kontaktu i odwiedzenia nas SVS SB-1000 – Wyjątkowo ciekawa pozycja w przystępnej cenie – 2298 zł SVS SB-3000 Black Ash – 4898 zł (zamiast 6999 zł) SVS SB-3000 High Gloss – 5398 zł (zamiast 7449 zł) SVS SB-3000 White High Gloss – 5398 zł (zamiast 7449 zł) SVS PB-3000 Black Ash – 6998 zł (zamiast 8599 zł) 📍 Salon Audio Format | Warszawa 🌐 www.audioformat.pl ☎️ 530 111 995 ✉️ sklep@audioformat.pl 🕙 Pon–Pt: 10–18 | Sobota: 11–13 1 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Wtorek o 20:01 Napisano Wtorek o 20:01 Mamy świetną ofertę, na Audio Physic Classic 25 5250 zł sztuka! https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/audio-physic-classic-25-glass-black-high-gloss-outlet.html Dostępność: Tophifi Andersa Odpisz, cytując
Q21 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Sporo promocji wpadło Wzmacniacze Audiolab 9000A, 7000A, a także dzielonki z serii 9000 możecie zakupic teraz ze źródłem z tej samej serii za połowę ceny Więc 7000CDT, 9000CDT lub 9000N możecie dostać w bardzo atrakcyjnej cenie. Szczegóły pod linkiem -> https://www.q21.pl/blog/zrodlo-za-polowe-ceny-do-wzmacniaczy-audiolaba-z-serii-7000-i-9000 Focale Theva w bardzo dobrych cenach Do tego dalej dostępne w atrakcyjnych ratach do 30x0% @Piotr Sonido jak oceniasz? I ostatnia na dziś (chyba) promocja na Naimy z serii Uniti Przykładowe rabaty na screenach: Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/audio-technica-at-lp120x-srebrny-outlet.html Audio Technica LP120X USB - 999! Tyle można zaproponować za egzemplarz w Tophifi Marki Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu To jest tez niezla okazja, nawet liczac koszty przesylki. Odpisz, cytując
Recommended Posts