Skocz do zawartości

Okazje w audio - temat zbiorczy ( promocje / zniżki / kupony / błędy cenowe )

Recommended Posts

Napisano
9 minut temu, pairtick napisał:

Co widzicie na tym zdjęciu? 

Bogactwo! :D 

Swoją drogą - tyle masła, co ma ta pani, u nas schodzi na miesiąc na 2 osoby.  Jeśli oczywiście klarowanego nie liczyć. Nawet mniej, bo irlandzka kostka to niecałe pół kilo a w PRL kostki masła miały uczciwe 250g. Teraz już tylko 200 a kiedyś chyba widziałem w PL i 180g. 

Napisano
2 godziny temu, pairtick napisał:

Ok, Panowie. Co widzicie na tym zdjęciu? 

Ja widzę że tani prąd mają-i jeszcze żarówka w lampie z tyłu się świeci 😉 Czyli faktycznie jest "na bogato".

Dnia 29.08.2025 o 12:38, Artur Brol napisał:

A której firmie, potężnej korporacji blisko do uczciwości? W obecnym świecie. 

Może VW - i "dieselgate" 🤣

No ale proszę-wracajmy do tematu wątku.

Pozdrawiam 

Napisano
10 godzin temu, RoRo napisał:

No ale proszę-wracajmy do tematu wątku.

Ok. 

Odpowiem tylko na pytanie. 

Ja widzę na tym zdjęciu 'biedę'. Dlaczego 'biedę', a nie biedę? 

Dobre fajki, podła wódka. Minę pani ma wybitnie niezadowoloną. No bo jak to tylko tyle na te kartki? A przecież - wnosząc po telefonie, który wygląda na służbowy - to nie tak miało być, żeby dla swoich brakowało. I to się ciągnie za Polakami, niestety. 

https://telesfor.org/telefony-modele/ 

Napisano
13 godzin temu, pairtick napisał:

Ok, Panowie. Co widzicie na tym zdjęciu? 

D_mGOfVX4AA6H8j.jpeg

Zaproszenie na imprezę? :)

15 godzin temu, Artur Charicki napisał:

Powiem Wam że jeśli te wszystkie audio salony w Polsce by pozamykać to byłyby z tego tylko oszczędności dla nas. Człowiek kupowałby przez internet taniej z zagranicznych stron, zaoszczędziłby trochę grosza i czasu na szukaniu promocji u nas czy dzwonieniu i proszeniu się o rabat. A tak szuka promek traci czas a później na hifigo czy innym amazonie cena lepsza o 1/3. bez wertowania sieci. Tak to widzę 😊

Mnie tam salony audio nie przeszkadzają w zakupach za granicą. Szanuje swoje pieniądze, bo przecież inni tego nie zrobią.

W tym roku kupiłem 4 elementy Teac serii 700 trzy we Włoszech jeden w Niemczech, pre z zasilaczem GN PH5 też u sąsiadów.

Dlaczego tam? Bo taniej i to znacznie tanie. Na audiostereo podawałem ceny w Polsce i na Ebay z linkami i mnie wyszło ok.40% taniej...

Oststnio w innym wątku pytałem Top Hi-fi (duzo pieniedzy tam przez lata zostawiłem) o cenę sotm neo ultra z weijściem na zegar, czekam. Porównam z propozycją którą mam od innego polskiego sklepi i sklepu z Korei płd.  :)

Napisano
1 godzinę temu, Tomasz Kluczynski napisał:

Tylko teraz proszę nie wchodzić w wątek polityczny, bo znowu zacznie się wojna.

Nie poskutkowała Twoja sugestia i moja prośba-dlatego kolejnych parę postów innych autorów wyparowało...

Pozdrawiam