Artur Brol Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Przeczytalem i musze Ci racje przyznac, przecinek by wszystko uproscil. Chodzilo mi o to, ze sa , jak dla mnie malo urodziwe. 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Artur Brol napisał: Chodzilo mi o to, ze sa , jak dla mnie malo urodziwe. Mnie się podobają. I wycenione rozsądniej niż ostatni wyrzut Cyrusów. Pakiety sensowne, szczególnie ta dzielonka z transportem CD. Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Rafał S napisał: I wycenione rozsądniej niż ostatni wyrzut Cyrusów. O tak, Cyrus zapatrzony w Naima;) Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Rafał S napisał: Mnie się podobają. I wycenione rozsądniej niż ostatni wyrzut Cyrusów. Pakiety sensowne, szczególnie ta dzielonka z transportem CD. To, ze sa nie az tak drogie i raczej dobrze brzmia, moze im pomoc. Ale jednak kupujemy oczami... Odpisz, cytując
Tweeter2016 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Tomasz Kluczynski napisał: Przecinek by tu dużo zmienił, gdyby chodziło jednak o fajne. Przecinek? Nie każdy jest chumanistą żeby używać przecinki. Dał kropkę na końcu. Odpisz, cytując
Tweeter2016 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Tak, musimy się wspierać, ja też zapominam o przecinkach. 1 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Tweeter2016 napisał: Przecinek? Nie każdy jest chumanistą żeby używać przecinki. Dał kropkę na końcu. A zobacz jak potrafi przecinek zmienić sens zdania, gdyby dał przecinek po kurcze, a w drugim przypadku po nie. Nie pisałem tego by go pouczać, tylko dopytać czy chodzi mu , że się podobają, czy nie. Bez żadnego przecinka, można to było zrozumieć -obosiecznie. 1 Odpisz, cytując
Audio_Format Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Mnie się podobają. I wycenione rozsądniej niż ostatni wyrzut Cyrusów. Pakiety sensowne, szczególnie ta dzielonka z transportem CD. Popieramy, stosunek ceny do jakości bardzo dobry. jutro postaramy się podrzucić kilka fotek na żywo z ekspozycji i oczywiście zapraszamy do testowania w naszym salonie Odpisz, cytując
Tweeter2016 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Tomasz Kluczynski napisał: A zobacz jak potrafi przecinek zmienić sens zdania, gdyby dał przecinek po kurcze, a w drugim przypadku po nie. Jasna sprawa, masz racje. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts