Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Hejka,

Powoli zmieniam u siebie sprzęcior, więc jakby ktoś był chętny na Gato FM-8, które są świeżo co wygrzane to piszcie na priv. Jest to wersja na specjalne zamówienie, która ma ringi otaczające anodowane, czarne, w kolorze lakieru, specjalnie zamawiane - czyli piano black - nawet sama marka Gato zrobiła post na Facebooku o nich - https://www.facebook.com/gatoaudio/posts/black-black-and-even-more-blackthis-beautiful-pair-of-fm-8-in-super-black-is-lea/10157881381904831/

Kolumny nie mają jednej ryski. Dotykane tylko przez bawełniane rękawiczki. Cały komplet sklepowy z dowodem zakupu itd. Dodatkowo dokument pdf od firmy potwierdzający gwarancję do 2027.02.02. 

Jakby ktoś chciał to piszcie na priv :) Jakby ktoś był zainteresowany opisem dźwięku to wchodźcie na relacje z tegorocznego audioshow gdzie kolumny zachwyciły odwiedzających. Ja mogę tylko potwierdzić - grają przepięknie. Najbardziej robi wrażenie bas, bo kolumny są malutkie, a potrafią z siebie wydobyć basior jakbym miał podłączone dwa suby - ale jest on w cudownej kontroli. Q21 mówi na YouTube ze spokojnie nadają się nawet do 30m - potwierdzam. U mnie grały w 18.

Trzymajcie się!

P.s. Zdjęcia moich egzemplarzy zapożyczone z postu Gato na fb. Natomiast na priv mogę wysłać fotki potwierdzające, ze ich stan od tamtego czasu jest dalej jak nowy :)

Odbiór osobisty w Wawie, albo wysyłka (są pakowane w podwójny karton, więc przeżyją każdego kuriera) hehe ;) Cena do dogadania na priv

84303752_10157881374434831_4734196735025348608_n.jpg

84287822_10157881374459831_5858988591845212160_n.jpg

Edytowano przez mateolo2
Napisano
16 minut temu, seba3002 napisał:

Mateuniu, ile za te cuda? 

Kurczę, nie wiem! Pisz na priv, bo zaraz tutaj zacznie się szkalowanie, że sprzedaje za tanio/za drogo itd. Ponegocjujemy :) 

• Gratulacje 1
Napisano

Dodam jeszcze, ze piano black został po zakupie od razu zabezpieczony specjalnym środkiem do fortepianów, który działa mniej więcej jak ceramika na lakierze samochodowym. Polepszyło to wyglad kolumn o zabezpieczyło całość przed rysowaniem się. Kolumny tez po odsluchach zawsze były przykrywane pokrowcem, żeby się nie kurzyly

Napisano (edytowany)
27 minut temu, seba3002 napisał:

3700? 

Seba, napisz proszę na priv :) Pare wiadomość już o nie dostałem tutaj od chłopaków, wiec jak je chcesz to dawaj. Cenowo jestem do dogadania - możemy się tez zwyczajnie zdzwonic. Podaj mi na priv swój numer

Edytowano przez mateolo2
Napisano (edytowany)

Fajne. Wyglądają na głębokie.

Kiedyś miałem podobnie wyglądające, z zestawu Pianocrafta 840 .

Dlaczego sprzedajesz ? Aaaa...kupiłeś ostatnio cosik nowego, pisałeś.

A Seba też lubi potestować sobie monitorki, więc pewnikiem się dogadacie chłopaki... :) 

ps.

I daj spokój z tym odchodzeniem z forum.

Nadajesz życie i koloryt temu medium.

Pozdro

I masz rację, z czarnymi pierścieniami jest duuuużo lepiej.

Edytowano przez terracan1929
Napisano (edytowany)
10 minut temu, terracan1929 napisał:

Fajne. Wyglądają na głębokie.

Kiedyś miałem podobnie wyglądające, z zestawu Pianocrafta 840 .

Dlaczego sprzedajesz ? Aaaa...kupiłeś ostatnio cosik nowego, pisałeś.

A Seba też lubi potestować sobie monitorki, więc pewnikiem się dogadacie chłopaki... :) 

ps.

I daj spokój z tym odchodzeniem z forum.

Nadajesz życie i koloryt temu medium.

Pozdro

I masz rację, z czarnymi pierścieniami jest duuuużo lepiej.

Hej, Dzieki za miłe słowa!!! ❤️

Malutkie one są - wielkości kef ls50. Ale jak ostatnio kumpla zaprosiłem z zamkniętymi oczami do pomieszczenia to powiedział „o kupiłeś podłogówki!” Niesamowicie grają te maleństwa :) 

Tez uważam, ze z czarnymi ringami lepiej. Te srebrne wyglądają trochę tak w stylu „chrom na furze”, a turaj jest elegancja :) Specjalnie robione na zamówienie u Gato.

Edytowano przez mateolo2
Napisano (edytowany)

Dorzucam jeszcze jako potwierdzenie dokument od marki Gato :) Numer seryjny zasłoniłem w sumie nie wiem po co, ale dużo ludzi w internecie to robi dla jakiegoś bezpieczeństwa, więc na wszelki wypadek też tak zrobiłem ;) Chociaż nie wiem przed czym miałoby to mnie chronić haha.

001404321-322.PDF

Edytowano przez mateolo2
Napisano (edytowany)

Ok to skoro ten brak ceny jest dla Was przeszkadzający to:

Moja cena wyjściowa to 4200 zł. Wydaje mi się uczciwa. 

Ostatnio na olx w kilka dni sprzedała się zwykła wersja za 4500... A moja sztuka jest robiona na specjalne zamówienie, więc jak się domyślacie za darmo to nie było.

6E248408-A6A3-4216-8115-8ED6138431FB.jpeg

Edytowano przez mateolo2
  • Lubię to 1
Napisano

Całe czarne przy zdjętych maskownicach przypominają mi... szczecineckiego czarnego Nissana GT-R  :) 

Mateolo nie szkoda Ci sprzedawać może jedynej takiej pary w kraju ? Oj, zastanów się dwa razy.

Ty wiesz ile lasek powiedziałoby - ale masz zaje-ste głośniki! A Ty byś odpowiedział, że nie tylko głośniki masz za-ste. ;)

Napisano
10 minut temu, kaczadupa napisał:

Całe czarne przy zdjętych maskownicach przypominają mi... szczecineckiego czarnego Nissana GT-R  :) 

Mateolo nie szkoda Ci sprzedawać może jedynej takiej pary w kraju ? Oj, zastanów się dwa razy.

Ty wiesz ile lasek powiedziałoby - ale masz zaje-ste głośniki! A Ty byś odpowiedział, że nie tylko głośniki masz za-ste. ;)

Tak mają coś wspólnego z gt'rem ;) Fajniej dużo na żywo wyglądają - takie małe czarne potworki. Bardzo poważne wrażenie robią pomimo rozmiarów.

No szkoda, ale też szkoda, żeby leżały w pudełku kurczę... Prawdopodobnie jest jedyna w kraju - nie sprawdzimy tego ;) A co mi radzisz? trzymać jako inwestycje hehe 

12 minut temu, kaczadupa napisał:

hahahahahah ❤️ 

Napisano (edytowany)
1 minutę temu, kaczadupa napisał:

Ostatnio mojej pokazałem najnowsze Naimy a Ona - oooo, noo! A ja mówię 120kzł. I było już tylko - a spie-laj. 

ahahhahahahahah! Genialne

Edytowano przez mateolo2
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...