Bebop Napisano 11 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2023 Nie bądź tajemniczy i podaj nazwę co to jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 Miodzio ktore wazy 24 kg. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 11 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2023 A ten miodzio się jakoś nazywa? Może kiedyś kupię do mojego muzeum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 (edytowany) Yamaha GT-CD 1 to ciezkie miodzio sie nazywa. Moja Ikea szafka moze nie wytrzymac wagi, zreszta te ceny powyzej 2000 euro. Jak by jeszcze gdzies blisko byl dostepny - tak by jechac i posluchac mozna by bylo to kto wie... A tak tylko w Japoni i Chinach na HIFI shark na sprzedaz jest. Za daleko. Edytowano 11 września 2023 przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 11 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2023 Trochę drogi ten miód. Ale kto wie... https://www.ebay.co.uk/itm/225517150278?hash=item3481dea046:g:o30AAOSw1K1jozNY&amdata=enc%3AAQAIAAAA4EJTxucfKOt1ZlF8ASEFTlPgRlMZGkOy%2Bltmom8ndGNVjOfCyaVoDw1bB02l21qq36RQniKZ6n1GpuBKmsv%2BhP7spDRWrEYYkBcQxAkVzVPAO3w2Gg1tmkKdvLNu31NaHPe%2FzNPtsqdnXlUXEKXOJEMvVgC2AGEORiepNUR6LoSsYcqbaO19p%2BOREHP7%2BQT0WYzR4nMKnLyPgT8M0iIbAYTBl89NFm1FbEKQ5ZH5D3ySVayqZ5bVQcxewKJ1iCjq7bosz0xaCsD8wR27loNwlvXuCGMd%2FBYi7cF6v%2Fok%2B3Sy|tkp%3ABFBM-p640NBi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 Drogi, choc juz blizej Ja niestety jestem wybredny, jesli bym spotkal blisko ale w zlym stanie to bym zrezygnowal. Bo jak wiadomo takie cacka z zamierzchlych czasow kupuje sie dla wygladu. Chyba ze ja jestem inny. Ale nie sadze. Moze filmik? OO w czarnym tez byl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 11 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2023 17 minut temu, Artur Brol napisał: Moze filmik? Diękuję. Za znęcanie się BAN! Ps. może macie jakieś unikalne CD playery u siebie? Pokażcie jeśli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 6 minut temu, Bebop napisał: Diękuję. Za znęcanie się BAN! Ps. może macie jakieś unikalne CD playery u siebie? Pokażcie jeśli. Ale ja się nie znęcam, ale jeśli już to nie tylko na tobie ... 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 5 godzin temu, Adi777 napisał: @Artur Brol https://europe.yamaha.com/en/products/contents/audio_visual/hifi_components/hifi-history/cd-player/index.html Dzieki z link 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 11 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2023 - CDX-2000 Bajka oczna jak dla mnie. @Adi777 lubisz takie stare klocki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 11 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2023 Matko bosa, co za czasy to były. Trzeba było dokupić osobno pilota z wieśniacką plastikową szufladką. Już nie wiem gdzie ja doszedłem z tym hobby ale uwielbiam to 🤣 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 września 2023 Udostępnij Napisano 12 września 2023 (edytowany) 4 godziny temu, Bebop napisał: lubisz takie stare klocki? Zależy jakie Chyba najbardziej mi się podobają starsze wzmacniacze Denona. Kiedyś wklejałem zdjęcia. Te nowe Yamahy też ładne. S3000 czy S21000. Taki trochę styl a' la "nowe vintage". Zresztą, tak samo jak ich kolumny NS-5000. Edytowano 12 września 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 12 września 2023 Udostępnij Napisano 12 września 2023 (edytowany) Jeszcze kilka znalazlem. Teac P1/D1 Denon DP s1 Krell KAV 300 cd Sony SCD 1 Linn Sondek CD 12 Denon DCD 3500 G Edytowano 12 września 2023 przez Artur Brol 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 13 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2023 @Asia wybacz, znów jestem wieśniakiem obwieszonym zotem. Właśnie kurier przywiózł. 2 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 13 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2023 Ach, nawet działa i gra. Przepiękna zabawka. Jestem mega zadowolony. 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 13 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2023 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 I jaki efekt? Dzwieku oczywiscie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 13 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2023 Miro, poczekaj i daj mi dojść do siebie. Muszę posłuchać dłużej i mieć odniesienie jakieś. Ja plikowcem rooniarzem jestem. Nie umiem używać tych wszystkich audiofilskich zwrotów i nie czuję się z tym najlepiej. Pierwsze wrażenie słuchowe - miękko i ciepło, cokolwiek to znaczy. Zaraz się ktoś przyczepi, że mam coś źle. W każdym razie, pierwsze odczucia bardzo fajne. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 13 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2023 Zapach kalafonii czuć w całym pokoju, Czy to normalne @elektron6 ? Kiedyś, w innym wątku pisałem, że vintage ma zapach. Może to tylko ja tak mam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 9 minut temu, Bebop napisał: Zapach kalafonii czuć w całym pokoju, Czy to normalne @elektron6 ? Kiedyś, w innym wątku pisałem, że vintage ma zapach. Może to tylko ja tak mam. Jeśli można to zapytam w jakim stanie i za ile kupiłeś? No i oczywiście czekam na sprawozdanie, jak już ochłoniesz 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 13 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2023 Zewnętrznie stan igła. Nie spodziewałem się, że ludzie tak dbają o klocki. Polecam sprzedawcę, Polak w UK, fajny sklep mają. £500 - moim zdaniem nie przepłaciłem, ale kto wie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 😃 a jak sie nazywa? Chętnie zerknę a nóż widelec coś mi się spodoba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 13 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2023 https://www.ebay.co.uk/str/squonkcoshop Można tak reklamować? Zaraz bana dostanę 🤣 @Artur Brol fajny do sypialni? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 (edytowany) 1 godzinę temu, Bebop napisał: https://www.ebay.co.uk/str/squonkcoshop Można tak reklamować? Zaraz bana dostanę 🤣 @Artur Brol fajny do sypialni? Wszedzie fajny. A tak powaznie to naprawde fajny jest ten klocek . To Japonia wiec tam pewnie malo kto w hifi nie siedzial wtedy. Sklep w faworitach. Edytowano 13 września 2023 przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 13 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2023 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: A tak powaznie to naprawde fajny jest ten klocek Tylko mi go nie kup! To do sypialni mojej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts