MariuszZ Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 W sypialni do prasówki z muzyką w tle uwielbiam ten konkretny fotel. Zupełnie nie przeszkadza w czytaniu czy słuchaniu 😉 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 Ten pierwszy z uszami to chyba średnio pod słuchanie, ale reszta wydaje się w porządku. Zamówię któryś z nich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 Lepiej jednak będzie, jak przejadę się do salonu i posiedzę przed zakupem, coby kota w worku nie kupić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 47 minut temu, Adi777 napisał: Lepiej jednak będzie, jak przejadę się do salonu i posiedzę przed zakupem, coby kota w worku nie kupić kilka tygodni słuchałem siedząc w GamuT Lobster, wygoda i komfort podczas słuchania bez kompromisów 🤗 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 5 minut temu, shureido napisał: kilka tygodni słuchałem siedząc w GamuT Lobster, wygoda i komfort podczas słuchania bez kompromisów 🤗 Z chęcią bym sprawdził, ale nie kupię fotela w zbliżonej cenie do kolumn Na pewno nie teraz i nie do Holandii. Wygląda całkiem nieźle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 7 minut temu, Adi777 napisał: Z chęcią bym sprawdził, ale nie kupię fotela w zbliżonej cenie do kolumn Na pewno nie teraz i nie do Holandii. Wygląda całkiem nieźle. Cena jest typowo hajendowa, ale jak zawsze są opcje żeby stała się nie wyższa niż hajfajowa 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 29 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 września 2023 Taki klasyk może być? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 Gdyby ktoś szukał to TU jest spory wybór dość ładnych foteli. Ceny też niewygórowane. https://www.vente-unique.pl/p/fotel-z-funkcja-relax-z-podnozkiem-ze-skory-kolor-bezowy-andalousie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 października 2023 Trochę chińszczyzną zalatuje, ale ten nawet niczego sobie… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 Wyglada dość wygodnie🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 Czemu chińszczyzną? Bez macania potrafisz tak ze zdjęcia określić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 A może już pomacał?🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 A to nie wnikam Niech każdy maca to co chce 😄 6 godzin temu, Rega napisał: Gdyby ktoś szukał to TU jest spory wybór dość ładnych foteli. Ceny też niewygórowane. Dzięki za info, bo mają też oddział w Holandii. Chyba zaryzykuję z tym ze zdjęcia. @Asia Beżowy czy czarny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 Najpierw sprawdz jak się siedzi. 😉. Nie chciałbym, abyś mnie przeklinał za złą rade. Mam od nich dywan . Jest super. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 4 minuty temu, Rega napisał: Najpierw sprawdz jak się siedzi. 😉. Nie chciałbym, abyś mnie przeklinał za złą rade. Mam od nich dywan A nie uważasz, że fotel z wysokim oparciem ponad głowę, to nieajlepszy pomysł. Uważam, że lepszy z oparciem do ramion, by za głową nie było odbić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 Mam podobny i NIE NARZEKAM. 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 października 2023 23 minuty temu, Adi777 napisał: Czemu chińszczyzną? Bez macania potrafisz tak ze zdjęcia określić? Jeśli od ponad 20 lat siedzisz w branży, to wiesz że w takich cenach żadna francuska firma nie oferuje europejskich mebli… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 A w życiu nie jest ponad głowę jak oparcie ma 98 cm. 1 minutę temu, MarcKrawczyk napisał: Jeśli od ponad 20 lat siedzisz w branży, to wiesz że w takich cenach żadna francuska firma nie oferuje europejskich mebli… Aaa, to nie było tematu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 (edytowany) Myślę, że jeśli jest wygodny i trwały to niewielkie znaczenie ma miejsce wykonania. Raczej większe ma cena, którą europejskie firmy windują do granic wytrzymałości portfeli. PS Niech pierwszy rzuci kamieniem ten kto w domu nie ma chińskich przedmiotów. Edytowano 1 października 2023 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 października 2023 Oj, Roman, Roman, najpierw chcemy dobrze zarabiać, a potem się dziwimy że produkty w których wytworzeniu 2/3 kosztu to ludzka praca są tak drogie… Niestety nawet w Polsce zachodnie firmy przestają już produkować tapicerowane meble, wyjątkiem są dizajnerskie tuzy, które ceny mają horendalne i nie za bardzo mogą sobie pozwolić na wyprowadzenie produkcji dalej do azji ze względu na nieduży wolumen… Czy chińskie znaczy tandetne? Niestety z mojego doświadczenia w 3/4 przypadków, TAK, ale najlepiej samemu sprawdzić, dotknąć materiału i ocenić jego szycie, aby uniknąć wtopy… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 40 minut temu, Adi777 napisał: A to nie wnikam Niech każdy maca to co chce 😄 Dzięki za info, bo mają też oddział w Holandii. Chyba zaryzykuję z tym ze zdjęcia. @Asia Beżowy czy czarny? 🤣 jak by tak mozna bylo. Ale powaznie, skoro maja oddzial u nas to w ulubione z nim. Nigdy nie wiadomo, kiedy obecny wykorkuje. Fotel mam na mysli. 14 minut temu, Rega napisał: Myślę, że jeśli jest wygodny i trwały to niewielkie znaczenie ma miejsce wykonania. Raczej większe ma cena, którą europejskie firmy windują do granic wytrzymałości portfeli. PS Niech pierwszy rzuci kamieniem ten kto w domu nie ma chińskich przedmiotów. Lepiej nie patrzec co jest tam wyprodukowane, bo moze sie okazac ze wszystko😁 Choc to juz nie ta jakosc co kiedys. Przynajmniej w audio, juz sa bardzo dobrzy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 Moje siedzisko 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 43 minuty temu, rpm napisał: Moje siedzisko 🙂 siedzisko już trochę "wysłuchane" 🤭 nie myślisz o czymś nowym ? byleby było coś nowego, chociażby to Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 @MarcKrawczyk od dawna przestałem się przejmować tym ile kto zarabia za wykonaną pracę. Mną NIKT się nie przejmował , kiedy w latach 90 ub wieku pracowałem u Niemców za 1/3 stawki, a pomimo to i tak było to 15 razy więcej niż średnia w Polsce. Mam się przejmować tym, że kupując np chiński fotel to nie dam zarobić Polakowi, który za taki sam fotel życzy sobie kilkanaście razy więcej. Już mnie to nie bawi. Wolę chiński. I w czasie uzytkowania wymienię na następne kilka modeli za cenę jednego w Polsce. Prawa rynku a nie sentymenty. Pewnie zostanę wygwizdany, ale również niewiele mi na tym zależy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 Sentymenty, czemu nie, ale jesli np. polski produkt by raz tyle kosztował I duzo wiecej, jesli chodzi o jakosc proponowal. Inaczej, jak mowisz wygrywa chinski. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts