Piotr Sonido Napisano 18 czerwca Napisano 18 czerwca Dnia 10.06.2025 o 20:03, MarcKrawczyk napisał: Moje brzmienie kolumn… Moje też 💖 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano Poniedziałek o 19:04 Napisano Poniedziałek o 19:04 Jest podświetlone logo: Wilson audio, audio research, dr feickert analogue, pass Labs. A gdzie Maranatz? 😜 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano Poniedziałek o 19:43 Napisano Poniedziałek o 19:43 (edytowany) Nie wiem czy powinienem ale skoro właściciel nie protestował przy robieniu zdjęć, pozwolę sobie wrzucić. Edytowano Poniedziałek o 19:44 przez KrólKiczu 1 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano Poniedziałek o 20:31 Napisano Poniedziałek o 20:31 Słyszałeś ten system? Jeśli tak to proszę opisz. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu (edytowany) Coś dla miłośników Dynaudio. Piękne są te monitory. Edytowano 23 godziny temu przez kaczadupa 4 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Piękne monitory i również piękny wzmak Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 22 godziny temu, Slawko69 napisał: Słyszałeś ten system? Jeśli tak to proszę opisz. Tak. Byliśmy u właściciela tego zestawu jakiś czas temu. Gdzieś na forum jest opis naszych wrażeń. Prawdopodobnie w wątku "forumowy zlot miłośników audio". Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Dzięki znalazłem. Co by nie mówić widać rozmach... i czuć piniądz😁 Odpisz, cytując
Rega Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu (edytowany) 2 godziny temu, kaczadupa napisał: Piękne są te monitory. Może i piękne, ale brzmienie charakterystyczne i niekoniecznie wszystkim odpowiadające. Słuchałem kilku Dynaudio i ... jakoś żadne mnie nie zachwyciły. Byc może słuchałem za niskich modeli.A i lampy KT też .... . No, ale to jak zwykle moja opinia. Dla wielu mogą grać najlepiej na świecie. I wcale nie mam zamiaru z tym polemizowac. Edytowano 21 godzin temu przez Rega 2 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, Rega napisał: Może i piękne, ale brzmienie charakterystyczne i niekoniecznie wszystkim odpowiadające. Słuchałem kilku Dynaudio i ... jakoś żadne mnie nie zachwyciły. Byc może słuchałem za niskich modeli.A i lampy KT też .... . Te ze zdjęcia, to chyba Heritage Special, czyli raczej nie do lampy, bo schodzą na basie poniżej 3 omów. Dynaudio ogólnie lubią się bardziej z tranzystorami. Co do charakterystycznego brzmienia - jeśli coś miałoby być wspólnym mianownikiem różnych modeli, to chyba gęstość i nasycenie, przy czym HS trochę przeczą temu stereotypowi bo są bardziej przejrzyste i analityczne niż inne znane mi paczki tej marki. W ogóle, z tych, które słyszałem, to każde grały inaczej. Rozpiętość od lekkiej V-ki S40, przez ciemniejsze i mocno dociążone brzmienie Contourów 20, aż po bardziej wyrównaną charakterystykę HS i Confidence 20. Osobiście mam słabość do Dynek, ale trudno mi powiedzieć, czy większą niż do Xaviana, ProAka i Spendora. Akurat tak wyszło, że Dynaudio miało w ofercie model, który parametrami z grubsza wstrzelił się w moje oczekiwania. Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Dnia 23.06.2025 o 21:43, KrólKiczu napisał: Nie wiem czy powinienem ale skoro właściciel nie protestował przy robieniu zdjęć, pozwolę sobie wrzucić. Ciekawość. Są boki, sufit, pułapki basowe, jest dużo wszystkiego, ale dlaczego na podłodze są płytki ceramiczne? Odpisz, cytując
pairtick Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 15 minut temu, Grzesiek202 napisał: Ciekawość. Są boki, sufit, pułapki basowe, jest dużo wszystkiego, ale dlaczego na podłodze są płytki ceramiczne? Pewnie dlatego, żeby pomieszczenie całkiem głuche nie było. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, fp74 napisał: Tak mi się skojarzyło, na wszystkim można zrobić biznes 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts