michaudio Napisano Wtorek o 07:31 Napisano Wtorek o 07:31 (edytowany) 12 godzin temu, kaczadupa napisał: Ja za 10 lat? Fajna "paczka Herbatników w trzech smakach", ale wolałbym zamiast nich jedną parę czterdziestek... 😁 Mam pasowną akustykę, ale nie mam na czterdziestki. Pomarzyć fajna rzecz... Edytowano Wtorek o 07:32 przez michaudio Rozszerzenie treści 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Wtorek o 15:05 Napisano Wtorek o 15:05 Brakowało najmniejszego Harbetha. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Wtorek o 15:24 Napisano Wtorek o 15:24 Wszystko z UK, ale ten futerał to chyba od Focal? Odpisz, cytując
michaudio Napisano wczoraj o 09:28 Napisano wczoraj o 09:28 A zwróciliście uwagę na to, że te maluchy są napędzane monoblokami? 1 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ładnie i przytulnie. Widać, że prawdziwy audiofil. Drogie paczki, droga elektronika, podstawki antywibracyjne. Z pewnością słyszy wszystkie niuanse w porównaniach MP3 vs FLAC. Ale jeszcze nie wpadł na to, że pudło stojącej obok gitary rezonuje i wzbudza się jak opętane podczas słuchania muzyki Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, lpomis napisał: Widać, że prawdziwy audiofil. Drogie paczki, droga elektronika, podstawki antywibracyjne. Z pewnością słyszy wszystkie niuanse w porównaniach MP3 vs FLAC. Po czym wnosisz? 😛 Czy też, może tylko, 'żal Ci d... ściska'? Jak dla mnie, bardzo fajny progres 👍 1 Odpisz, cytując
Adamo666 Napisano 51 minut temu Napisano 51 minut temu Dnia 17.09.2025 o 11:28, michaudio napisał: A zwróciliście uwagę na to, że te maluchy są napędzane monoblokami? prawidłowo British audiiophile napędza swoje proac one sc monoblokami exposure i traktuje to jako punkt odniesienia w swoich - było nie było- rzetelnych testach Odpisz, cytując
Recommended Posts