Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
35 minut temu, Wing0 napisał:

Ale żółtym czy jebitnie żółtym

Takim oczojebnym😋. Odblaskowym. Będzie kontrastował z zielonym otoczeniem. A kto mi zabroni? Wolno mi na starość się powgłupiać. Całe życie starałem się nie wychylać i czego się doczekałem (zainteresowani wiedzą), to teraz będzie odwrotnie😋. Będę inny niż wszyscy. Już kombinuję ze sprzętem😛. Kto ma cztery systemy??? A zamierzam mieć kolejne dwa.

Edytowano przez Rega
Napisano
4 minuty temu, Rega napisał:

Takim oczojebnym😋. Odblaskowym. Będzie kontrastował z zielonym otoczeniem. A kto mi zabroni? Wolno mi na starość się powgłupiać. Całe życie starałem się nie wychylać i czego się doczekałem (zainteresowani wiedzą), to teraz będzie odwrotnie😋. Będę inny niż wszyscy. Już kombinuję ze sprzętem😛. Kto ma cztery systemy??? A zamierzam mieć kolejne dwa.

Roman tylko włosów sobie na filet nie zaaplikuje :D

Napisano

Włosy obciąłem przed kilku dniami. Teraz mam na całej głowie nie więcej jak 5 mm:) Irokeza już przerabiałem w Jarocinie, ( 1986-1988) a włosy do pasa (czarne falujące) miałem w liceum i .... byłem za nie bardzo mocno ,,ścigany''

Jarek @Kraft - a Ty masz jeszcze długie? Bo u mnie już nie bardzo jest co zapuszczać🤣

Napisano (edytowany)

@KraftNo tak jest, pod warunkiem, że jeszcze ma co rosnąć:) A jak sobie wyobrażasz długie włosy , jeśli jeden co kilka centymetrów🤣. A wszystkie można spokojnie policzyć.

Edytowano przez Rega