tomek4446 Napisano wczoraj o 18:26 Napisano wczoraj o 18:26 Sądząc po kolorze , paczki muszą być z 80% promocji 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano wczoraj o 18:38 Napisano wczoraj o 18:38 Teraz żółty jest najmodniejszym kolorem. Przynajmniej w samochodach. Zastanawiam się nad elewacją domu w tym kolorze😋. 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano wczoraj o 18:39 Napisano wczoraj o 18:39 Ale żółtym czy jebitnie żółtym? 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano wczoraj o 18:52 Autor Napisano wczoraj o 18:52 A może w Miami, skąd pochodzi to zdjęcie to zupełnie normalny kolor… Odpisz, cytując
michaudio Napisano wczoraj o 18:54 Napisano wczoraj o 18:54 No tak, żółte kolumny pasują do pomarańczowych ludzi 👍😁 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano wczoraj o 18:54 Autor Napisano wczoraj o 18:54 Tu macie normalniej… 4 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano wczoraj o 19:00 Napisano wczoraj o 19:00 4 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Tu macie normalniej… Normalnie , to nikt sobie nie przykleja sześciokątów do sufitu Odpisz, cytując
Rega Napisano wczoraj o 19:13 Napisano wczoraj o 19:13 (edytowany) 35 minut temu, Wing0 napisał: Ale żółtym czy jebitnie żółtym Takim oczojebnym😋. Odblaskowym. Będzie kontrastował z zielonym otoczeniem. A kto mi zabroni? Wolno mi na starość się powgłupiać. Całe życie starałem się nie wychylać i czego się doczekałem (zainteresowani wiedzą), to teraz będzie odwrotnie😋. Będę inny niż wszyscy. Już kombinuję ze sprzętem😛. Kto ma cztery systemy??? A zamierzam mieć kolejne dwa. Edytowano wczoraj o 19:16 przez Rega Odpisz, cytując
Wing0 Napisano wczoraj o 19:18 Napisano wczoraj o 19:18 4 minuty temu, Rega napisał: Takim oczojebnym😋. Odblaskowym. Będzie kontrastował z zielonym otoczeniem. A kto mi zabroni? Wolno mi na starość się powgłupiać. Całe życie starałem się nie wychylać i czego się doczekałem (zainteresowani wiedzą), to teraz będzie odwrotnie😋. Będę inny niż wszyscy. Już kombinuję ze sprzętem😛. Kto ma cztery systemy??? A zamierzam mieć kolejne dwa. Roman tylko włosów sobie na filet nie zaaplikuje Odpisz, cytując
Rega Napisano wczoraj o 19:21 Napisano wczoraj o 19:21 Włosy obciąłem przed kilku dniami. Teraz mam na całej głowie nie więcej jak 5 mm:) Irokeza już przerabiałem w Jarocinie, ( 1986-1988) a włosy do pasa (czarne falujące) miałem w liceum i .... byłem za nie bardzo mocno ,,ścigany'' Jarek @Kraft - a Ty masz jeszcze długie? Bo u mnie już nie bardzo jest co zapuszczać🤣 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Ja obrałem inną ścieżkę kariery. Pół wieku krótkie, a potem długie. Polecam (odmładza i ścigać już nie ma kto). Odpisz, cytując
Rega Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu (edytowany) @KraftNo tak jest, pod warunkiem, że jeszcze ma co rosnąć:) A jak sobie wyobrażasz długie włosy , jeśli jeden co kilka centymetrów🤣. A wszystkie można spokojnie policzyć. Edytowano 23 godziny temu przez Rega Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu A czy w Słowenii jest ładnie? 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts