tomek4446 Napisano Środa o 18:26 Napisano Środa o 18:26 Sądząc po kolorze , paczki muszą być z 80% promocji 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano Środa o 18:38 Napisano Środa o 18:38 Teraz żółty jest najmodniejszym kolorem. Przynajmniej w samochodach. Zastanawiam się nad elewacją domu w tym kolorze😋. 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano Środa o 18:39 Napisano Środa o 18:39 Ale żółtym czy jebitnie żółtym? 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Środa o 18:52 Autor Napisano Środa o 18:52 A może w Miami, skąd pochodzi to zdjęcie to zupełnie normalny kolor… Odpisz, cytując
michaudio Napisano Środa o 18:54 Napisano Środa o 18:54 No tak, żółte kolumny pasują do pomarańczowych ludzi 👍😁 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Środa o 18:54 Autor Napisano Środa o 18:54 Tu macie normalniej… 4 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Środa o 19:00 Napisano Środa o 19:00 4 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Tu macie normalniej… Normalnie , to nikt sobie nie przykleja sześciokątów do sufitu Odpisz, cytując
Rega Napisano Środa o 19:13 Napisano Środa o 19:13 (edytowany) 35 minut temu, Wing0 napisał: Ale żółtym czy jebitnie żółtym Takim oczojebnym😋. Odblaskowym. Będzie kontrastował z zielonym otoczeniem. A kto mi zabroni? Wolno mi na starość się powgłupiać. Całe życie starałem się nie wychylać i czego się doczekałem (zainteresowani wiedzą), to teraz będzie odwrotnie😋. Będę inny niż wszyscy. Już kombinuję ze sprzętem😛. Kto ma cztery systemy??? A zamierzam mieć kolejne dwa. Edytowano Środa o 19:16 przez Rega Odpisz, cytując
Wing0 Napisano Środa o 19:18 Napisano Środa o 19:18 4 minuty temu, Rega napisał: Takim oczojebnym😋. Odblaskowym. Będzie kontrastował z zielonym otoczeniem. A kto mi zabroni? Wolno mi na starość się powgłupiać. Całe życie starałem się nie wychylać i czego się doczekałem (zainteresowani wiedzą), to teraz będzie odwrotnie😋. Będę inny niż wszyscy. Już kombinuję ze sprzętem😛. Kto ma cztery systemy??? A zamierzam mieć kolejne dwa. Roman tylko włosów sobie na filet nie zaaplikuje Odpisz, cytując
Rega Napisano Środa o 19:21 Napisano Środa o 19:21 Włosy obciąłem przed kilku dniami. Teraz mam na całej głowie nie więcej jak 5 mm:) Irokeza już przerabiałem w Jarocinie, ( 1986-1988) a włosy do pasa (czarne falujące) miałem w liceum i .... byłem za nie bardzo mocno ,,ścigany'' Jarek @Kraft - a Ty masz jeszcze długie? Bo u mnie już nie bardzo jest co zapuszczać🤣 2 Odpisz, cytując
Kraft Napisano Środa o 19:42 Napisano Środa o 19:42 Ja obrałem inną ścieżkę kariery. Pół wieku krótkie, a potem długie. Polecam (odmładza i ścigać już nie ma kto). 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano Środa o 20:23 Napisano Środa o 20:23 (edytowany) @KraftNo tak jest, pod warunkiem, że jeszcze ma co rosnąć:) A jak sobie wyobrażasz długie włosy , jeśli jeden co kilka centymetrów🤣. A wszystkie można spokojnie policzyć. Edytowano Środa o 20:25 przez Rega 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano wczoraj o 14:09 Autor Napisano wczoraj o 14:09 A czy w Słowenii jest ładnie? 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Fajne paczki, fajne pomieszczenie. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 59 minut temu Napisano 59 minut temu Dnia 12.11.2025 o 20:23, Rega napisał: No tak jest, pod warunkiem, że jeszcze ma co rosnąć:) A jak sobie wyobrażasz długie włosy , jeśli jeden co kilka centymetrów🤣. A wszystkie można spokojnie policzyć. Bo trzeba było dbać o włosy za młodu 😁 To tak jak z brodą, jak nie strzyżesz regularnie za młodu to na stare lata samo rzadkie zostaje 😉 Dnia 12.11.2025 o 19:13, Rega napisał: Kto ma cztery systemy??? A zamierzam mieć kolejne dwa. Phi, dwa to ja mam pod schodami... z trzech w ogóle 😀 Odpisz, cytując
Rega Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu Ale co poradzisz , kiedy chciało się za młodu błysnąć wypasionym Irokezem w Jarocinie🙂? Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 28 minut temu Napisano 28 minut temu Ja tam nie sadze bys my mieli wielki wplyw na wlosy. Geny, albo sie ma dobre albo zle. Ewentualnie, mozna sobie zaszkodzic tym co w siebie wrzucamy. Ja raczej za mlodego, niczego szkodliwego nie robilem, a i tak mialem siano a nie wlosy. Odpisz, cytując
Recommended Posts