tomasz1w Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 6 godzin temu, michaudio napisał: To mi wygląda na część ekspozycji salonu audio. Nie sądzę, żeby ktoś kto teoretycznie posiada taką ilość wzmacniaczy, ustawiał kolumny "na kupie". No właśnie. Zobaczcie ile wzmaków na szafce. W tle inne kolumny. Na 99% salon czy też bardziej swojsko sklep😉 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu To jest duzo wzmacniaczy? :))) Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Tak,to jest dużo wzmacniaczy dla 99,9% społeczeństwa i dla zdecydowanej większości ludzi słuchających muzyki dla przyjemności , nie popadających w chorobę audio. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dokładnie. Pidobnie jak posiadanie więcej niż jednej muchy czy blaszki u wędkarzy, roweru za 20 tysiecy, kolekcji monet, kolekcji aut itd itd no pojeby chore umysłowo:D Witek szykuj się na terapię przyjadą po Ciebie z kaftanem :). a taj serio rozumie zbieractwo jako chorobę ale posiadaniu 2-3 par kolimn czy wzmacniaczy ludzie... Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Co powiesz teraz koledze @Kraft , który ma 4-5 par monitorów ? Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Już się spakowałem i czekam na przyjazd sanitariuszy z kaftanem. Trochę trudno będzie na odwyku;). Toż, to sklep! @Kraft - mam nadzieję, że będziemy w sąsiednich salach:) i czasem wspomożesz duchowo kolegę w nieszczęsciu. Edytowano 1 godzinę temu przez Rega 4 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No , tak . Zapomniałem o koledze @Rega Następny:) Osobiście czapki z głów za takie podejście do pasji i miłości do muzyki 🧢🎩🎓⛑️👒👑 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu 6 minut temu, Rega napisał: Już się spakowałem i czekam na przyjazd sanitariuszy z kaftanem. Trochę trudno będzie na odwyku;). Toż, to sklep! @Kraft - mam nadzieję, że będziemy w sąsiednich salach:) i czasem wspomożesz duchowo kolegę w nieszczęsciu. Mogę być Waszym terapeutę. Tylko All In One - szt. 1 kolumny - kpl. 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu Uderz w stół......🤣. Każdy może sobie zbierać co chce ,hobby to hobby ale posiadanie 5,10 czy 15 wzmacniaczy dla większości to nie jest mało. Tyle i tylko tyle. Odpisz, cytując
Rega Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu (edytowany) 8 minut temu, MMarek napisał: Tylko All In One - szt. 1 kolumny - kpl. 1 Jak żyć? No, nie da się:( Zdecydowanie, potrzebna terapia. Poza tym, po usunięciu 90%, zmieni się na gorsze akustyka pomieszczenia. Pojawi się pogłos , zwiększony o 1/1000 sekundy, echo trzepoczące, dudnienie, dziury w poszczególnych częściach pasma, itp, itp. Edytowano 49 minut temu przez Rega 2 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu 19 minut temu, Rega napisał: Już się spakowałem i czekam na przyjazd sanitariuszy z kaftanem. A zdecydowałeś już, który zestaw zabierzesz ze sobą do ośrodka? Może dałoby się ponegocjować z sanitariuszami, żeby pozwolili wziąć trochę więcej? Bo nawet jeśli to tylko 2-tygodniowy turnus, to jakoś tak smutno będzie z jedną parą paczek. Czas może się wtedy dłużyć... Odpisz, cytując
Rega Napisano 44 minuty temu Napisano 44 minuty temu (edytowany) Wezmę słuchawki:( Coś tam pposłucham z YT w telefonie. Jeśli pozwolą zostawić sobie telefon. Edytowano 41 minut temu przez Rega Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu 14 minut temu, MMarek napisał: Mogę być Waszym terapeutę. Tylko All In One - szt. 1 kolumny - kpl. 1 Takich ekstremistów nie biorą. Zbyt dużo ryzyko, że znęcaliby się nad pacjentami. 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 36 minut temu Napisano 36 minut temu (edytowany) 21 minut temu, Rega napisał: Jak żyć? No, nie da się:( Da się. Kiedyś uprawiałem zbieractwo fotograficzne. Aktualnie nic nie zostało. Do foto został jedynie kompakt Canon G5X Mark II i smartfon. Minimalizm jest o.k. Edytowano 35 minut temu przez MMarek 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu (edytowany) Ile czasu trwała terapia? A odnośnie moich kolumn - które byś wyrzucił? Edytowano 33 minuty temu przez Rega Odpisz, cytując
MMarek Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu Dobrych kilka lat, zanim nie wydoroślałem Odpisz, cytując
Rega Napisano 29 minut temu Napisano 29 minut temu No, tak - z wiekiem potrzeby ludzi stają się mniejsze:) Ale ja, duchem czuję się jeszcze dość młodo. Szkoda, ze tylko duchem:( Odpisz, cytując
MMarek Napisano 28 minut temu Napisano 28 minut temu 3 minuty temu, Rega napisał: A odnośnie moich kolumn - które byś wyrzucił? Żadnych. Najważniejsze jest, że Tobie się podobają. Opinie innych do olania Odpisz, cytując
Rega Napisano 27 minut temu Napisano 27 minut temu (edytowany) One mi się nie podobają. Są wręcz ohydne. Podoba mi się ich brzmienie. Najchętniej zostawiłbym sobie te, ale jakoś mi nie odpowiadało ich granie. Edytowano 25 minut temu przez Rega Odpisz, cytując
Recommended Posts