MarcKrawczyk Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu Wracając do tematu, ciekawe co tu słychać? Odpisz, cytując
michaudio Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Musi dobrze grać. Korektur jest i procesur, nie ma lipy! I miejsca dużo nie zajmuje, to żona zadowolona jest... 😁 Odpisz, cytując
Rega Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu A słucha się w pokoju za ścianą😉. A co tam. Muza w tle musi byc. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, maciek72 napisał: Co powiesz teraz koledze @Kraft , który ma 4-5 par monitorów ? Dlaczego tylko monitory? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Wracając do tematu, ciekawe co tu słychać? Marcin , quadro nie widziałeś , czy jak ? Odpisz, cytując
soberowy Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Wing0 napisał: Ja odkąd ART kupiłem przyznam się, że nie miałem jeszcze dnia żebym sprawdzał olx z checia zakupu kolumn ale wzmacniacze lubie zmieniać:). A słuchałeś Tannoy Kensington GR? 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, soberowy napisał: A słuchałeś Tannoy Kensington GR? Czepiasz się, a ma porządne szkockie kolumny, na kondensatorach z Miflexu 😉 https://www.loudspeaker-art.com/technologiesv2 Odpisz, cytując
Hubertrs6. Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, soberowy napisał: A słuchałeś Tannoy Kensington GR? Jakies trzy miesiace temu, juz bylem ugadany ze sprzedajacym na cene i trafil sie ktos kto zaplacil tyle ile bylo oryginalna cena “buy now”, chcialem przyoszczedzic 😕 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Wracając do tematu, ciekawe co tu słychać? Na pewno czasami drukarkę ...😅 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, soberowy napisał: A słuchałeś Tannoy Kensington GR? Tannoyów i nowych i starych się nasłuchałem i to z dobrymi wzmacniaczami nie popierdółkami, nie są to kolumny będące w kręgu moich zainteresowań. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 42 minuty temu, Wing0 napisał: nie są to kolumny będące w kręgu moich zainteresowań. Michał , nie myślałeś by zająć się dyplomacją ? 1 Odpisz, cytując
Hubertrs6. Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu 1 godzinę temu, Wing0 napisał: Tannoyów i nowych i starych się nasłuchałem i to z dobrymi wzmacniaczami nie popierdółkami, nie są to kolumny będące w kręgu moich zainteresowań. Jeden lubi ogorki, drugi ogrodnika corki, Tannoya sie kocha albo nienawidzi, zreszta podobnie jest z openbafle albo szerokopasmowcami, ktorych to ja nie potrafie strawic Odpisz, cytując
Recommended Posts