Rega Napisano 24 lutego Napisano 24 lutego (edytowany) Nie marudź. Nie były takie najgorsze. Po prostu skandynawski minimalizm. Edytowano 24 lutego przez Rega Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 marca Napisano 1 marca Takie obrazki jak powyżej sprawiają wrażenie, jakby wygenerowała je AI. Czy się mylę? Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 1 marca Autor Napisano 1 marca Tu AI raczej palcy nie maczała… 3 Odpisz, cytując
no_i_fajnie Napisano 1 marca Napisano 1 marca 27 minut temu, MarcKrawczyk napisał: palcy palców. 1 Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano 1 marca Napisano 1 marca 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Tu AI raczej palcy nie maczała… Ale ze tak wysoko te dyfuzory 🤔. To nie jest najlepszy pomysl... Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 marca Napisano 1 marca Kurcze, to ja mam wyłączniki do światła niżej niż te gniazdka. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 marca Napisano 2 marca Nie widzę dokładnie ale te paczki to nie są czasem AP? A jak tak, to co tam za tweeter siedzi? To oryginalne gwizdki? Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 2 marca Napisano 2 marca Wyglądają jak wysokotonówki z Gato. Membrany średniotonowców każda inna z kolei. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 marca Napisano 2 marca 4 minuty temu, majkel74 napisał: Wyglądają jak wysokotonówki z Gato. Membrany średniotonowców każda inna z kolei. Widać, że ktoś się przy nich napracował. Odpisz, cytując
Sipo Napisano 2 marca Napisano 2 marca 10 minut temu, gienas napisał: @kaczadupa Awatar zmieniłeś na niezły A mi sie nie podoba, i nie, nie jestem gejem. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 marca Napisano 2 marca Heh. I wcale nie chodzi o to, że jestem świadomym fanatykiem brzmienia paczek ATC, zwyczajnie ten pokój mi się bardzo podoba, i mam przeczucie, że akustycznie też jest przyjaźnie. Aj, no chciałbym. 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 2 marca Napisano 2 marca Moj szwagier ma ATC SCM19 i bardzo sobie chwali. Potrzebuja mocnego wzmaka no i po jakims czasie dokupil do nich suba. To zamkniete paczki. 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 2 marca Napisano 2 marca 32 minuty temu, kaczadupa napisał: Taki szwagier to jest coś. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 2 marca Autor Napisano 2 marca 6 godzin temu, kaczadupa napisał: I wcale nie chodzi o to, że jestem świadomym fanatykiem brzmienia paczek ATC, zwyczajnie ten pokój mi się bardzo podoba I ten piecyk niezły pomiędzy… 20 godzin temu, no_i_fajnie napisał: palców. Słownik słownikiem a u mnie w sklepie… 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 6 marca Napisano 6 marca 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: A co to? Hodowla jamników? Odpisz, cytując
Kraft Napisano 7 marca Napisano 7 marca W sprzęcie lekka przesada, ale ustroje w punkt. Nie mniej, nie więcej, Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 7 marca Napisano 7 marca Widać, że z kalkulatorem i lusterkiem jego miejsce wybrane. Zrobione z głową. Szacun. Odpisz, cytując
Recommended Posts