MMarek Napisano wczoraj o 06:07 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 06:07 8 godzin temu, tomek4446 napisał: Jak coś to od razu powiem , że szybciej niż w normalnych, to w nich nie pojedziesz Kurde, a ja sądziłem, że w takich butach to nie trzeba pedałować , a już robiłem przymiarki do kupna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano wczoraj o 07:24 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:24 9 godzin temu, tomek4446 napisał: Jak coś to od razu powiem , że szybciej niż w normalnych, to w nich nie pojedziesz Bez bloków szybciej nie pojedziesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano wczoraj o 12:33 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:33 Wygląda, że jest cudowna pogoda ale to zmyłka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano wczoraj o 13:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:09 W Podpoznaniu prószy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano wczoraj o 15:07 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:07 (edytowany) A widzieliście kiedyś takie rozwiązanie z pojedynczym widelcem? Nie ukrywam, że jak dziś zobaczyłem rowery Cannondale, to myślałem że grafik się walnął i mu coś ucięło w Photoshopie. A tu niespodzianka - tak ma ponoć być. Żeby chociaż taniej coś zrobili, bo w końcu na dość istotnej części przyoszczędzili. A tu nic z tego Edytowano wczoraj o 15:08 przez lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano wczoraj o 15:10 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:10 Pewnie trudniej złapać na takim równowagę, to już nie dla mnie... Byłem ostatnio w rowerowych i jak zobaczyłem nowe rowerki w cenie 3-5kzł to prawie kartę wyjąłem ale potem patrzę na te różne zębatki przednie, w jednych rowerach małe a w innych takie jak w moim i w końcu nie wiedząc co będzie dla mnie dobre wyszedłem ze swoim starym rumakiem. Ale w głowie siedzą te nowiutkie maszyny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano wczoraj o 15:15 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:15 (edytowany) Ponoć nic z tych rzeczy. Ich widelec nazywa się LEFTY, a środek ciężkości i rozkład masy są ponoć świetnie wyważone. Ale! Poszperałem trochę w sieci i okazuje się, że wielu osobom wzrok/mózg płata figle podczas jazdy takim rowerem. Brak symetrii przed kołem i robi się w głowie mindfuck. Wcale się nie dziwię. Też bym chyba miał z tym problem. Edytowano wczoraj o 15:17 przez lpomis 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano wczoraj o 15:37 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:37 Cannondale buduje takie rowery od lat, wcześniej mtb, teraz widzę gravele... Jest to próba zbicia wagi, która w przypadku amo'rów jest jak wiadomo spora. Pomijam sens amo'rów w rowerach gravelowych bo go nie widzę po prostu. Samo rozwiazanie traktuję jako ciekawostkę bo na ulicy/w terenie jeszcze takiego dziwa nie widziałem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano wczoraj o 15:57 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:57 Dobra, chociaż szybko dookoła jeziora na zachód słońca, śmigam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowany) 21 godzin temu, fp74 napisał: Pomijam sens amo'rów w rowerach gravelowych bo go nie widzę po prostu. Podobnie jak nie widzę sensu amortyzacji w "czołgu" (fatbike). Wystarczającą amortyzację wytwarza... opona Edytowano 7 godzin temu przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Słonko za oknem więc śmigamy 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Każda pora roku na swój sposób jest piękna. A rowerek pomaga się tym pięknem cieszyć. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts