kaczadupa Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia Mam dwóch sąsiadów o około 8 lat starszych i jeden stomia i rak jelita a drugi właśnie rak prostaty i tylko co po usunięciu. Uważali, jeździli samochodami. Jak słabe geny to zeżre coś i mnie więc korzystam jak daję radę. Każdy dzień na maksa. Moje ulubione pola i wioseczki. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia 10 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: gdzieś czytałem że max siła u faceta wzrasta do... ok50 roku życia 🤔 To pomówienie i insynuacja. Za 5 minut wsiadam na rower i na siłownię 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia 21 minut temu, tomek4446 napisał: To pomówienie i insynuacja. Za 5 minut wsiadam na rower i na siłownię To średnia statystyczna Tomek. Nie bierz dosłownie, mam znajomego w Polsce który codziennie wchodzi na szosę, a dawno przekroczył 70lat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia 21 godzin temu, tomek4446 napisał: tylko kurna kumpel uparł się na błotniki i bagażnik. Da radę zamontować w góralu ? Wszystko się da. Dlaczego upieram się przy 26" i grubych oponach? Ponieważ jazda w mieście, to krawężniki i inne nierówności - dziury, studzienki itp. Sam mam klasycznego mieszczucha na 28" i Nexus7, ale to jest rower awaryjny, a nie do codziennej jazdy, do której się po prostu nie nadaje - sam się o tym przekonałem ☹️ 16 godzin temu, tomek4446 napisał: O kasę nie chodzi. Tylko kolega przeżywa kryzys wieku średniego , uważa , że ma taki power ,iż 20 -latkowie to mu mogą .... Proponowałem elektryka , ale nie wchodzi w rachubę. Chce kręcić . No to tylko Huragan. Przypomni sobie młode lata 😁 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia Kiedyś to byli czasy. Nawet rower ma „duszę” Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2 godziny temu, pairtick napisał: No to tylko Huragan. Przypomni sobie młode lata W piwnicy mam Jaguara na szytkach / rowerek rzecz jasna /. 3 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: To średnia statystyczna Tomek. Mam koleżankę nauczycielkę WF-u. są klasy gdzie 70 % uczniów jest zwolnionych z zajęć. Dochodzi do paradoksów , że trzech nauczycieli pilnuje jednego ucznia w basenie , a reszta klasy siedzi na ławie , bo ma zwolnienie. Ciekaw jestem jak wypadną statystyki , gdy to pokolenie wejdzie w moje lata. Ten " trzepak " i ganianie za piłą za młodego, jednak teraz procentuje. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia (edytowany) 32 minuty temu, tomek4446 napisał: Mam koleżankę nauczycielkę WF-u. są klasy gdzie 70 % uczniów jest zwolnionych z zajęć. Dochodzi do paradoksów , że trzech nauczycieli pilnuje jednego ucznia w basenie , a reszta klasy siedzi na ławie , bo ma zwolnienie. I obawiam się że będzie tylko gorzej😕 32 minuty temu, tomek4446 napisał: Ciekaw jestem jak wypadną statystyki , gdy to pokolenie wejdzie w moje lata. Ten " trzepak " i ganianie za piłą za młodego, jednak teraz procentuje. No tak. Mimo że jestem mlodszy od Ciebie, to też jeszcze z pokolenia gdzie czas wolny spędzało się w "ruchu". 2 godziny temu, pairtick napisał: Wszystko się da. Dlaczego upieram się przy 26" i grubych oponach? Ponieważ jazda w mieście, to krawężniki i inne nierówności - dziury, studzienki itp. Wszystko się da. To również odp. Do 26". Kiedyś zaczynałem od 26 (takie standarty były) dziś doceniam 27.5 oraz 29 pod warunkiem że nie skopano ramy, gdzie przedni widelec z kołem 29 podczas skrętu, nie zachacza o "kapę" buta🫣. Progresja kąta główki ramy jednak w obecnym trendzie "wycofuje ten problem". W skrócie... 26 to pieśń przeszłości. 2 godziny temu, pairtick napisał: o krawężniki i inne nierówności - dziury, studzienki itp. Wieksze koło w praktyce i teorii (tu akurat idzie to w parze ze sobą) lepiej zachowują się na powyższych. Edytowano 19 kwietnia przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia 4 godziny temu, pairtick napisał: No to tylko Huragan. Przypomni sobie młode lata 😁 Huragan alufelgi już wtedy miał . O ile pamiętam to oponodętki się kupowało w DDR? -> Ale pewności mi brak . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano Poniedziałek o 08:45 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:45 Nie wiem jak Wy, ale ja jadę spalać wczorajsze, co tu wiele gadać obżarstwo 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Poniedziałek o 10:02 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:02 Jedziemy oczywiście. Najpierw miałem bliski kontakt z szerszeniem a potem kobra królewska Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano Poniedziałek o 22:10 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:10 Jesli ta żmija zygzakowata to kobra, to może i ten szerszeń był zwykłym komarem 🤪 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Hehe. Dobra, swoje czas wykręcić. W końcu weekend. Jak pięknie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Jaka niespodzianka dzisiaj, pierwszy raz na żywo widziałem kuropatwy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ja wypatrywałem rzepiar, jak nazwano patocelebrytki fotografujące się w rzepaku. Niestety żadnej nie widziałem 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts