MariuszZ Napisano Niedziela o 17:24 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:24 1 godzinę temu, Grzesiek202 napisał: Panowie, droga moderacjo, odbiegacie od tematu Wybacz. Nie jestem w temacie poza tym, że Continuum w 600,700 vs Aerofoil w 800 chyba jest. Monitory bardzo fajnie grają. U Marka słuchałem i podobało się bardzo. Wolnostojące sluchalem kilka razy z różnymi odczuciami. Na zlocie w Łodzi miedzy innymi z Rotelem Michi. Kto był pewnie ma zdanie odrębne od mojego na temat SQ, mi te paczki nie siadły w pamięci wtedy. Mógłbym snuć teorie nt. dlaczego jednemu szczęka odpadła, a innemu powieka z nudów, może kwestia siedzenia, może zmęczenia, ale warto posłuchać i ocenić wg własnego kryterium. Pozdrawiam. M 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano Niedziela o 17:28 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:28 (edytowany) 15 minut temu, MariuszZ napisał: Wybacz. Nie jestem w temacie poza tym, że Continuum w 600,700 vs Aerofoil w 800 chyba jest. Wszędzie na średnicy jest Continuum. Aerofoil to tylko w basowych. Edytowano Niedziela o 17:40 przez Kraft 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano Niedziela o 17:49 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:49 19 minut temu, Kraft napisał: Wszędzie na średnicy jest Continuum No właśnie. Taki znawca marki jestem 😎 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Jutro, postaram się Wam odpowiedzieć, na temat konstrukcji kosza w serii 600. Ale jak mnie pamięć nie myli, to Panowie z B&W wskazywali pewne zmiany... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowany) Z pewnością jak się dowiemy jakie to zmiany są w koszu to od razu ich wpływ usłyszymy Edytowano 4 godziny temu przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts