Piotr Sonido Napisano 19 listopada Udostępnij Napisano 19 listopada Wiadomo kiedy wjeżdża? Juz połowa minęła. Nadal przedsprzedaż. No i faktycznie wazna sprawa kiedy będzie mozna dokupić DIRAC. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano 20 listopada Udostępnij Napisano 20 listopada Dnia 18.11.2024 o 21:42, Chmarski napisał: IMO, lepszy mały router przenośny i dodatkowy abonament. W piątek będę miał okazję sprawdzić czy to się uda. Wiem , że lepszy router ale wolałbym żeby poszło tak jak pytałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 27 listopada Autor Udostępnij Napisano 27 listopada Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavello Napisano 27 listopada Udostępnij Napisano 27 listopada 300$ za Dirac'a ? Szkoda, że to video tak po macoszemu trakuje jakość dźwięku, a skupia się na tym co można znaleść w Sieci. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 listopada Udostępnij Napisano 28 listopada Na inne lepsze filmy trzeba będzie poczekać chwilkę. Na użytkowników nie testerów, nie sklepy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip321 Napisano Czwartek o 14:39 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:39 Witam. Przepraszam, że wstrzelam się w temat, ale nie chcę już zakładać kolejnego. Zacząłem dopiero przygodę z Bluesoundem i BluOS mam pytanko odnośnie aplikacji. Nie wiem czy ja coś źle robię czy źle wyszukuję ale gdy daje wyszukiwanie w BluOs przykładowo "Lata 80" to wyskakują mi tylko 3 Playlisty, natomiast gdy daję wyszukiwanie w Tidalu to wyskakuje mi kilkanaście jak nie kilkadziesiąt Playlist. Czy da się dać jakieś szersze wyszukiwanie? Albo czy ja coś źle wpisuje? (Zaznaczam, że mam połączone konto z Tidalem) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Piątek o 06:09 Udostępnij Napisano Piątek o 06:09 Chodzi Ci o aplikację BluOs i o Tidlaa samego w sobie? Ale masz tam Tidal Connect wiec w czym problem. Wtedy ie korzysta się z dołączonej aplikacji. Szukaj w Tidalu i łącz sie z Blusoundem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rial Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Witam. Czy ktoś już może porównywał Nano z Wiim Pro lub Ultra po podłączeniu do zewnętrznego dac-a? Planuję zmienić Wiim mini na coś co ma LAN a przy okazji może też da lepszy dźwięk. W ostatnim Audio Video recenzent napisał że Nano oferuje lepszy dźwięk od Wiim niestety nie mogę wyłowić z artykułu czy odsłuchy były z wewnętrznych dac-ów czy po podłączeniu do zewnętrznego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Rial napisał: W ostatnim Audio Video recenzent napisał że Nano oferuje lepszy dźwięk od Wiim Lepszy, gorszy. Po tygodniu się przyzwyczaisz. A sterowaniem/apką od bluesounda nie skończysz się zachwycać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rial Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 15 minut temu, AudioTube napisał: Lepszy, gorszy. Po tygodniu się przyzwyczaisz. A sterowaniem/apką od bluesounda nie skończysz się zachwycać. Apka do Wiim najgorsza nie jest - aż taka różnica w wygodzie w Bluesound? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 19 minut temu, AudioTube napisał: Lepszy, gorszy. Po tygodniu się przyzwyczaisz. Dlatego po tym tygodniu powrót do Wiima pokaże, czy Nano jest lepszy i taki powrót może się okazać bolesny dla uszu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Fachowcy z Lumina na korki do Bluesounda jeżdżą. Weź na próbę i się przekonaj. Mnie kupili z pięć lat temu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rial Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, AudioTube napisał: Fachowcy z Lumina na korki do Bluesounda jeżdżą. Weź na próbę i się przekonaj. Mnie kupili z pięć lat temu. Można sterować głośnością przyciskami telefonu jak w Wiim? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 27 minut temu, AudioTube napisał: Fachowcy z Lumina na korki do Bluesounda jeżdżą. Weź na próbę i się przekonaj. Mnie kupili z pięć lat temu. Wierzę 😁 Tylko, ja nie szukam sprzętu audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Rial napisał: Apka do Wiim najgorsza nie jest - aż taka różnica w wygodzie w Bluesound? Można w niej zapewne 150 tysięcy różnych rzeczy poustawiać, których w BluOS się nie da. Jednak w BluOS tak bardzo przyjemniej mi się pracuje na tych podstawowych rzeczach niż w apce WiiMa, że absolutnie nie mam ochoty na powrót do WiiMa, pomimo tych 150 tysięcy brakujących tu rzeczy. Sterowanie głośnością z telefonu działa. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: ja nie szukam sprzętu audio Wiem, ponieważ czytałem. Ale słuchasz, mam nadzieję. To przepiękna pasja. A tam wyżej to do kolegi pisałem, który jeszcze szuka, ma wątpliwości, ale już wtopił w te smaczki, różnice i czasem recenzje. Nie dopisałem jego nicka. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu O.K. Wszystko jasne 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Jako transport różnica będzie ale mniejsza niż na odtwarzaczu z Przetwornikiem. Nano jeszcze nie znam. Ale Node grał mniej jaskrawię jako transport. Nano jest obecnie na promocji w cenie 1100 zł coś tam z darmowa dostawą. tomek wrzucał. Wez i sprawdz, najwyzej puscisz dalej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rial Napisano 5 minut temu Udostępnij Napisano 5 minut temu 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Jako transport różnica będzie ale mniejsza niż na odtwarzaczu z Przetwornikiem. Nano jeszcze nie znam. Ale Node grał mniej jaskrawię jako transport. Nano jest obecnie na promocji w cenie 1100 zł coś tam z darmowa dostawą. tomek wrzucał. Wez i sprawdz, najwyzej puscisz dalej. Dzięki za informację - a gdzie dostanę w takiej cenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts