Skocz do zawartości

Unia Europejska

wii94

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Dnia 12.10.2024 o 19:13, wii94 napisał:

Ja tak załatwię Polskę ,że Unia nam wlepi miliardowe kary ,że się nie wypłacimy.

Obecny rząd tak zwiększa deficyt, dziura budżetowa tak szybko rośnie, że już nic nie pomoże :(

Co Do UE, to mogę polecić Wam kilka materiałów video... Tylko powiedzcie, a wkleję linki z YT :) W mediach się o tym nie dowiecie oczywiście.

Tu jest wywiad który prowadzi Pan Marek Wieczorek (binznesmen) z Panią Ewą Zajączkowską (fajna babka, głosowałem na nią!) w temacie UE:

46 minut temu, misiekx napisał:

Temat o Unii, ale polityczny, dlatego napiszę tutaj. 

Trump wygrał w Pensylwanii, prawdopodobnie zostanie prezydentem. Populizm,kłamstwa, granie na uczuciach religijnych... Coś mi to przypomina 🙈

Dokladnie to co myslisz. Wczoraj ogladalem krotki dokument albo moze krotko ogladalem. Religia podpierajaca polityke czy moze na odwrot. Pomyslalem ze jednak sie nie roznia od niektorych rodakow naszych. Skoro mozna uzyc i glosy zdobyc ...

Mnie ogromnie cieszy, że wygrał Donald Trump! Jest wreszcie duża szansa, że coś się zmieni na tym świecie opanowanym głównie przez komunistów! Harris - komunistka, gdyby doszła na fotel prezydenta, to by się to fatalnie skończyło dla USA, ale też dla sporej części reszty świata, w tym Polski.

6 godzin temu, Highlander_now napisał:

Unią rządzą skorumpowani idioci. Rosja ma lepsze rozwiązania, przyłączmy się do niej!

UE nie chroni Polski przed Rosją, co więcej Bruksela i Moskwa się świetnie dogadują. Eurokołchoz i Rosją idą tą samą drogą.

9 godzin temu, misiekx napisał:

Trump wygrał w Pensylwanii, prawdopodobnie zostanie prezydentem. Populizm,kłamstwa, granie na uczuciach religijnych... Coś mi to przypomina 🙈

Trump wygrał niemal wszędzie, dlaczego?  Dlatego, ze za rządów neokomunistów w USA bardzo się pogorszyło (wiele osób straciło pracę, niektórzy nawet miejsca zamieszkania, napływ nielegalnych migrantów, ogromna dziura budżetowa, rekordowy deficyt,  itd. itd. - skąd my to znamy? :) )

Donald Trump ma szansę to naprawić, wyprostować wiele problemów które powstały za Bidena. Także dla Polski to najlepszy możliwy prezydent!

W USA o Trumpie mówią, że to od czasów Reagana najlepszy prezydent, który jak nikt inny dba o interesy swojego kraju.

7 minut temu, Tweeter2016 napisał:

Mnie ogromnie cieszy, że wygrał Donald Trump! Jest wreszcie duża szansa, że coś się zmieni na tym świecie opanowanym głównie przez komunistów! Harris - komunistka, gdyby doszła na fotel prezydenta, to by się to fatalnie skończyło dla USA, ale też dla sporej części reszty świata, w tym Polski.

UE nie chroni Polski przed Rosją, co więcej Bruksela i Moskwa się świetnie dogadują. Eurokołchoz i Rosją idą tą samą drogą.

Tak jest właśnie narracja polskojęzycznej, rosyjskiej propagandy.

2 godziny temu, Tweeter2016 napisał:

Dziękuję za wpis! Mam odmienne zdanie, ale cieszę się, ze zabrałeś głos.

Od wielu lat jest tak, ze jak ktoś krytykuje lewactwo, to od razu jest ruskim agentem :) O Trumpie lewusy też tak mówiły :)

Niestety nie rozumiesz gdzie popełniasz błąd. Tego zrozumienia serdecznie Ci życzę.