tomasz1w Napisano 22 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 22 godziny temu 8 minut temu, kaczadupa napisał: Pijemy szampana, a jeszcze jutro piątunio, no pięknie Adam, niech najpierw przyjdą;) Na trackingu DHL miałem od momentu nadania 17 powiadomień... Swoją drogą kurier będzie musiał też chwilkę zaczekać, bo zawartość paczki mam zamiar przy nim sprawdzić, czy przypadkiem w środku nie ma 2 cegieł zamiast kolumn;) Same profile zabezpieczające w kartonie są super przemyślane i solidne (wiem na przykładzie 707). Więc jeżeli tylko paczka nie spadła z regału to powinno być ok... Trzymajcie kciuki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu No i kurier nie załadował dziś paczuszki na auto... Walczę dalej, czas oczekiwania na infolinii DHL to nawet 30 minut, dobrze, że wolne wziąłem;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 17 godzin temu, tomasz1w napisał: Trzymajcie kciuki. Jesteśmy z Tobą! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowany) A rano jeszcze specjalnie pojechałem po: Edytowano 4 godziny temu przez tomasz1w Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Dnia 23.10.2024 o 07:27, tomasz1w napisał: Bowersy 706 S3:) Jak miło, że klub Bowersów się powiększy 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, MMarek napisał: Jak miło, że klub Bowersów się powiększy 👍 Chwila, a 707 S2 to co? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, tomasz1w napisał: a 707 S2 to co? Jak je sprzedasz, to klub B&W powiększy się o ich nabywcę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 706 są większe od 707, więc Marek słusznie prawi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Top Hi-Fi powinien dla tych którzy należą do klubu i zmieniają B&W na wyższy model, udzielać super rabatu, aby nie kupować poza krajem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Są już? Za duże napięcie przed weekendem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Wygląda na to, że DHL testuje cierpliwość klientów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts