Chyba Miro 84 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Tak tylko wrzucę tu apropo wyborów... Podobno "czasy się zmieniły". Może warto w związku z tym postawić na kandydata, którego jeszcze do niedawna wogóle nie braliśmy pod uwagę. W końcu... CZASY SIE ZMIENIŁY🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Jak na wybory nie pójdzie połowa uprawnionych, to przyszłość urządzi wszystkim te 30%, które stanie się w takiej sytuacji większością. Też nie jestem fanem nikogo ze stawki, ale wolę wybrać mniejsze w moim rozumieniu zło, niż ponownie pozwolić urządzić Polskę kato-talibanowi i złodziejom. Bo albo ja wybiorę, albo za mnie wybiorą... I niezależnie od wyniku wyborów, będę spał spokojnie. Bo uczestniczyłem w wyborach. Więc nie dajcie się zniechęcić do udziału w wyborach, bo im mniej ludzi głosuje, tym bardziej wypaczony staje się ich wynik. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Szkoda, że Tusk poszedł w ślady Kaczyńskiego i wybrał kandydata sterowalnego, zamiast tego, który faktycznie jest otrzaskany. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 36 minut temu, michaudio napisał: Jak na wybory nie pójdzie połowa uprawnionych, to przyszłość urządzi wszystkim te 30%, które stanie się w takiej sytuacji większością. 36 minut temu, michaudio napisał: Więc nie dajcie się zniechęcić do udziału w wyborach, bo im mniej ludzi głosuje, tym bardziej wypaczony staje się ich wynik. To powinno być "DRUKOWANYMI" napisane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 19 minut temu, Rafał S napisał: Szkoda, że Tusk poszedł w ślady Kaczyńskiego i wybrał kandydata sterowalnego, zamiast tego, który faktycznie jest otrzaskany. Z dwóch wyjść, wolę to ze sterowalnym kandydatem Tuska. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, Artur Brol napisał: Z dwóch wyjść Nie wiem czy zauważyłeś, ale kandydatów jest "nieco więcej" niż dwóch 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Ale nie wszyscy tak wysoko w/g badań się plasują. Chyba że coś się zmieniło, nie sprawdzałem ostatnio. To w ogóle jest tragedia że nie ma kogoś poważniejszego, by do tego fotela się nadawał. Przydało by się temu urzędowi przywrócić powagę, która za rządów tego klauna nieźle ucierpiała. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Jeśli wszedłeś między wrony ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 39 minut temu, Rafał S napisał: Szkoda, że Tusk poszedł w ślady Kaczyńskiego i wybrał kandydata sterowalnego, zamiast tego, który faktycznie jest otrzaskany. Niekoniecznie. Wcześniej panowie się kąsali, w czasie, jak nie było pewne czy Tusk "wróci" ,a Trzaskowski chciał zająć jego stołek w kraju, tylko okazał się za krótki. Teraz to jest taka zgoda polityczna, jak między Tuskiem a Schetyną, który też swego czasu kopał pod szefem😁. Trzaskowski to psychologicznie taki bufon zaopatrzony w siebie,gdyby wygrał przynajmniej będzie próbował grać na niezależność Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Jakieś wybory są? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, Sipo napisał: Jakieś wybory są? Marne wybory 😁 Żeby nie było, że tylko marudzę. Mój wymarzony kandydat to, idąc za prezesem Kaczyńskim,człowiek młody,wysoki,przystojny, znający języki obce . Znający też tyłu ważnych ludzi zagranicą, żeby rodzima politykierka musiała się liczyć z jego zdaniem. PRAWDZIWY patriota . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 44 minuty temu, Nowy75 napisał: Trzaskowski to psychologicznie taki bufon zaopatrzony w siebie,gdyby wygrał przynajmniej będzie próbował grać na niezależność To może i by się dla PL na dobre obróciło. Niezależny, chcący zabłysnąć, może sobie druga czterolatka zapewnić, stroniący od powiązań z jakąkolwiek partia, krytyczny. By drugie 4 lata sobie zaklepać, musiałby się nieźle napracować. To by może zadziałać mogło 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu @Artur Brol istnieje taka możliwość,dlatego zwróciłem na nią uwagę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Może te wpisy ktoś by mógł te wiadomemu kandydatowi podsunąć? 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Nie jestem taki pewien. Wolność wypowiedzi w naszym kraju w dużej mierze zależy od tego ,co się mówi 😁. Niezależnie od opcji akurat rządzącej. Niektóre tutaj mogłyby zwrócić uwagę ministra Bodnara😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Aaa pewnie i tak nikt mu tego nie pokaze. Luzik. Choc z drugiej strony, co mialby przeciwko ciezko pracujacemu i zainteresowanemu przyszloscia narodu, prezydentowi😁 To przeciez nie jest nielegalne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Nic😁. Ale przeciwko autorom niektórych wypowiedzi być może,na szczęście waga naszych dywagacji władzy raczej nie ciąży, więc nikt nie pójdzie w pasiaki😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Straszysz mnie. I po co😒 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Nie sledze z zasady polityki, telewizji nie oglądam ale obejrzałem kilka filmików na utube odnośnie wyborów prezydenckich i stwierdzam ze to jest dobry kabaret. Odkryłem przy okazji Kanal Zero. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Sipo napisał: Nie sledze z zasady polityki, telewizji nie oglądam ale obejrzałem kilka filmików na utube odnośnie wyborów prezydenckich i stwierdzam ze to jest dobry kabaret. Odkryłem przy okazji Kanal Zero. Ale Panowie z Kanału Zero są bardzo daleko od obiektywności poprzez powiązania finansowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu A istnieje w mediach ktoś obiektywny? Każdy ma jakieś powiązania finansowe:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Artur Brol napisał: To może i by się dla PL na dobre obróciło. Niezależny, chcący zabłysnąć, może sobie druga czterolatka zapewnić, stroniący od powiązań z jakąkolwiek partia, krytyczny. By drugie 4 lata sobie zaklepać, musiałby się nieźle napracować. To by może zadziałać mogło 😏 W kwestii formalnej. Kadencja prezydenta w Polsce, to pięć lat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 5 lat? Skąd mi sie to 4 wzięło w takim razie. No to high life dla takiego kogos pokroju Dudy. Żyć nie umierać a co podsuna podpisywać. Na bogu się wesprzec a Unię obrzydzic. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Sipo napisał: A istnieje w mediach ktoś obiektywny? Każdy ma jakieś powiązania finansowe:) Pewnie całkiem obiektywnych nie ma, jedni jadą na tych, a ci drudzy odwrotnie . No ale inni nie mają aż takich grubych powiązań jak Stanowski i Mazurek( a bardziej jego brat z poprzednią władzą). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) Wybory są fajne nawet odsiewając połowę bredni, nigdy się nie dowiedziałbym się o sprawach które mają za uszami wybierani . Edytowano 5 godzin temu przez gienas literówka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts