tomasz1w Napisano 5 grudnia Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia 2 minuty temu, kassyx napisał: Jak się sprawuje przy cichym słuchaniu? Daje radę czy trzeba podkręcić? Jeszcze nie było mi dane tego spróbować. Na razie wieczór seriali leci, z żoną na sofie. Ja zajmuję to honorowe miejsce za ok. 30 minut, reszta familii idzie do łóżka. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 5 grudnia Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia Żar, jak z ogniska😉 Dosłownie. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia 25 minut temu, tomasz1w napisał: Żar, jak z ogniska😉 Już wystarczająco zbudowałeś napięcie. Nie dręcz nas dłużej - napisz coś o brzmieniu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia 9 godzin temu, tomasz1w napisał: Jeszcze nie było mi dane tego spróbować. Na razie wieczór seriali leci, z żoną na sofie. Co polecisz? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia Cisza, chyba się nie spalił 🤪??? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia No i nie ma chłopa. Lampa go zaczarowała na amen. Już tu nie wróci... 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia Albo elektrownie przeciążył 😂 siedzi odcięty od cywilizacji 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia (edytowany) Odsypia, do rana słuchał w świetle lamp. O zmroku powróci. Edytowano 6 grudnia przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bebbop Napisano 7 grudnia Udostępnij Napisano 7 grudnia Zona jednak kazala zwrocic, bo nie komponuje sie w ogole z kwiatkami pod TV. Przykro mi, mozna sie rozejsc...Szkoda chlopa...Polegl podarzajac za swoimi marzeniami... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 7 grudnia Udostępnij Napisano 7 grudnia Nawet jak odda (bo coś tam nie do końca będzie pasowało w charakterze brzmienia), to nadal zostaje z bardzo fajnym piecykiem (Rega). Tyle jest tych lampiaków na rynku, że nawet wskazane posłuchać kilku, żeby mieć jakieś porównanie jak i co smakuje. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 7 grudnia Udostępnij Napisano 7 grudnia 1 godzinę temu, bebbop napisał: Zona jednak kazala zwrocic, bo nie komponuje sie w ogole z kwiatkami pod TV. Przykro mi, mozna sie rozejsc...Szkoda chlopa...Polegl podarzajac za swoimi marzeniami... Dlatego nie ozenie ani nie zwiaze sie nigdy wiecej😂.Te dzisiejsze kobiety......parodia nic wiecej.Jesli to oczywiscie prawda ze zona wydala taki kretynski rozkaz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bebbop Napisano 7 grudnia Udostępnij Napisano 7 grudnia 1 minutę temu, T Z6 napisał: Dlatego nie ozenie ani nie zwiaze sie nigdy wiecej😂.Te dzisiejsze kobiety......parodia nic wiecej.Jesli to oczywiscie prawda ze zona wydala taki kretynski rozkaz. To byl tylko zart : D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 7 grudnia Udostępnij Napisano 7 grudnia Przed chwilą, bebbop napisał: To byl tylko zart : D No to kamien z serca😂.Moze sie jednak ozenie 😂😁. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 7 grudnia Udostępnij Napisano 7 grudnia 1 godzinę temu, T Z6 napisał: No to kamien z serca😂.Moze sie jednak ozenie 😂😁. Jak sobie wychowasz, to nie będziesz miał problemów. Wiadomo trzeba czasem iść na ustępstwa, Ty jej pozwól decydować w innych rejonach( umeblowanie kuchni czy sypialni , kolory ściań itp.), to ona nie będzie się czepiała do twojego sprzętu. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 7 grudnia Udostępnij Napisano 7 grudnia 13 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Jak sobie wychowasz, to nie będziesz miał problemów. Wiadomo trzeba czasem iść na ustępstwa, Ty jej pozwól decydować w innych rejonach( umeblowanie kuchni czy sypialni , kolory ściań itp.), to ona nie będzie się czepiała do twojego sprzętu. To niestety tak nie dziala.Zbyt wiele kobiet lubi rzadzic.I czesto facet nie ma nic do gadania.Kobiet prawdziwie tolerancyjnych jest malo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 7 grudnia Udostępnij Napisano 7 grudnia A chłopa jak nie było,tak nie ma...😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 7 grudnia Udostępnij Napisano 7 grudnia (edytowany) 37 minut temu, T Z6 napisał: To niestety tak nie dziala.Zbyt wiele kobiet lubi rzadzic.I czesto facet nie ma nic do gadania.Kobiet prawdziwie tolerancyjnych jest malo. Nie gniewaj się, ale jeśli tak do tego podchodzisz i szukasz takiej kobiety , która rządzi to ty jesteś pantoflarz. A kobiet tolerancyjnych jest bardzo dużo, a z tymi mniej tolerancyjnymi tylko trzeba umieć postępować. Ja ze swoją jestem już po ślubie 40 lat(mineło 10 listopada), i też ma zapędy do rządzenia, ale umiemy się w tym porozumieć, czasem trzeba robić tak by jej wydawało się że to ona rządzi, ale to co ja chcę osiągnąć , przychodzi mi bez problemu. Edytowano 7 grudnia przez Tomasz Kluczynski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 7 grudnia Udostępnij Napisano 7 grudnia Moze zemdlal z zachwytu...😄 3 minuty temu, Tomasz Kluczynski napisał: Nie gniewaj się, ale jeśli tak do tego podchodzisz i szukasz takiej kobiety , która rządzi to ty jesteś pantoflarz. A kobiet tolerancyjnych jest bardzo dużo, a z tymi mniej tolerancyjnymi tylko trzeba umieć postępować. Od dawna nikogo nie szukam.Za stary juz jestem na bajki o milosci itp... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 7 grudnia Udostępnij Napisano 7 grudnia 5 minut temu, T Z6 napisał: Moze zemdlal z zachwytu...😄 Od dawna nikogo nie szukam.Za stary juz jestem na bajki o milosci itp... To też jest wyjście. Ja się starałem oprócz swojego zadowolenia z odsłuchu muzy ,by sprzęt ustawiony wyglądał ładnie i dobrze prezentował z wystrojem pokoju. A i nagrałem małżonce playlisty z muzą , którą lubi i gdy sprząta to sobie zawsze puszcza i jest zachwycona. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 7 grudnia Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 21 godzin temu, kassyx napisał: Cisza, chyba się nie spalił 🤪??? Nie;) 21 godzin temu, Rafał S napisał: No i nie ma chłopa. Lampa go zaczarowała na amen. Już tu nie wróci... Chłop jest. A lampa przypadła do gustu, nie powiem. 21 godzin temu, kaczadupa napisał: Odsypia, do rana słuchał w świetle lamp. O zmroku powróci. No trochę posiedziałem w ten pierwszy wieczór. W kolejny tak samo. 3 godziny temu, bebbop napisał: Zona jednak kazala zwrocic, bo nie komponuje sie w ogole z kwiatkami pod TV. Przykro mi, mozna sie rozejsc...Szkoda chlopa...Polegl podarzajac za swoimi marzeniami... Ja nie taki miętki, nie obawiajcie się;) A monsterę akurat też lubię, poza tym zawsze to dodatkowy ustrój. W każdym razie jestem, żyję, słucham i na razie nic nie zwracam. Rega odpoczywa obok, ale nie biorę z nią rozwodu. Synthesis bardzo mi się podoba, ale na razie Regę zachowam w tzw. "rezerwie". Więcej wkrótce, idę słuchać:) 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bebbop Napisano 7 grudnia Udostępnij Napisano 7 grudnia 22 minuty temu, tomasz1w napisał: Nie;) Chłop jest. A lampa przypadła do gustu, nie powiem. No trochę posiedziałem w ten pierwszy wieczór. W kolejny tak samo. Ja nie taki miętki, nie obawiajcie się;) A monsterę akurat też lubię, poza tym zawsze to dodatkowy ustrój. W każdym razie jestem, żyję, słucham i na razie nic nie zwracam. Rega odpoczywa obok, ale nie biorę z nią rozwodu. Synthesis bardzo mi się podoba, ale na razie Regę zachowam w tzw. "rezerwie". Więcej wkrótce, idę słuchać:) Kondki i lampy to tak pewnie z 200-300h potrzebuja, by sie porzadnie wygrzac, takze na spokojnie :7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 7 grudnia Udostępnij Napisano 7 grudnia 23 minuty temu, tomasz1w napisał: Ja nie taki miętki, nie obawiajcie się;) A monsterę akurat też lubię, poza tym zawsze to dodatkowy ustrój. W każdym razie jestem, żyję, słucham i na razie nic nie zwracam. Rega odpoczywa obok, ale nie biorę z nią rozwodu. Synthesis bardzo mi się podoba, ale na razie Regę zachowam w tzw. "rezerwie". Jest inne wyjście ,Rega gra sobie w tle,albo gdy na domówce trzeba kopnąć, Roma gdy jest czas na celebrację i nastrój . Jak pierwsze wrażenia,tudzież porównanie brzmień obu klocków, tak na świeżo ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 8 grudnia Udostępnij Napisano 8 grudnia Tez mialem ochote na lampowca.Ale zrezygnowalem.Czekam na ocene kolegi.Wczoraj ogladalem na yt recenzje Nowak Audio tej Romy.I byly same ochy i achy.Ale zawsze najlepiej poczytac opinie zwyklych zjadaczy chleba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 8 grudnia Udostępnij Napisano 8 grudnia 1 godzinę temu, T Z6 napisał: recenzje Nowak Audio Od tego pana dostałem namiary na sprzedawcę winyli. Miło wspominam rozmowy z nimi. Tylko telefonicznie, w interesach, ale zaskoczyła mnie empatia jaką pan Nowak promieniował. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 8 grudnia Autor Udostępnij Napisano 8 grudnia (edytowany) Słucham🙂 i podoba mi się👍 Rega zerka zalotnie z boku na włoskiego kolegę😉 Słuchałbym dalej, ale zaraz wychodzimy na urodziny mojej chrześniaczki... Wieczorem obiecuję więcej napisać. Edytowano 8 grudnia przez tomasz1w 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts