Artur Brol Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Sam mam tego CXC. Bardzo dobry, poradził sobie z kilka razy droższymi odtwarzaczami cd. 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Masato napisał: Myślisz, że Denon 1600/1700 mógłby się zgrać z heglem h95? Jest jakaś alternatywa dla takiego denona w podobnych pieniądzach? Kwestia gustu, ale moim zdaniem trudno źle zestawic wzmak z CD 2 1 Odpisz, cytując
Masato Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu 7 godzin temu, pavello napisał: W H95 masz DAC'a - rozważałeś kupno samego transportu i skorzystanie z wbudowanego przetwonika ? Powiem szczerze, że heglowy dac nie jest zły, ale testowałem go z TV po optyku jak i lumina po bnc - coax i niby jest spora dynamika, wszystko jest jak powinno być, ale po dłuższym odsłuchu lekko mi dzwoni w uszach, takie jasne, zimne odczucie. Ciężko to opisać. Z samego lumina po RCA nie ma takiej przypadłości. Także, z CD chciałbym korzystać też po wyjściach RCA, ewentualnie sprawdzę jak to będzie grało po coaxie/optyku do dac Hegla. Patrząc na cenę do 3 tys za używkę Denona 1600 to raczej transport będzie w podobnej kasie, a ograniczam się tylko do transportu. Wolę mieć pełnoprawny CD. Jakby transport kosztował 1000zl to co innego. Odpisz, cytując
RoRo Napisano 44 minuty temu Napisano 44 minuty temu 7 godzin temu, Artur Brol napisał: Jesli tylko transport cd by interesował, to polecam Cambridge CXC v2. CXC nie odtwarza SACD, zaś Denon DCD-1700 je odtwarza (i taki jest też tytuł tego wątku). Pozdrawiam Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 36 minut temu Napisano 36 minut temu Co to, nie można zaproponować czegoś, w przypadku gdyby kolega znienil zdanie? Również pozdrawiam. Odpisz, cytując
fp74 Napisano 13 minut temu Napisano 13 minut temu (edytowany) 30 minut temu, RoRo napisał: CXC nie odtwarza SACD, zaś Denon DCD-1700 je odtwarza (i taki jest też tytuł tego wątku). Pozdrawiam Też tak to zrozumiałem, że kolega szuka jednak opcji z sacd. W cenie 4-5k (a za używkę odpowiednio taniej) dostaje odtwarzacz cd/sacd (te co wymieniałem wcześniej) i nic więcej nie da się tu ugrać, bo potem jest przeskok aż o 100% i tam masz już Denona 3000, Marantza, Technicsa... Ale to już inny pieniądz 😉. A w tej samej cenie (4-5k) i tak nie dostaniesz nie wiadomo jakiego cdka. To już lepiej mieć opcję na sacd. No ale to już zależy czego, kto slucha...😃 Edytowano 12 minut temu przez fp74 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano przed chwilą Napisano przed chwilą https://www.olx.pl/d/oferta/yamaha-cds-2000-odtwarzacz-sacd-cd-wymieniony-laser-CID99-ID12Ayfb.html Brać póki jeszcze jest Odpisz, cytując
Recommended Posts