Skocz do zawartości

Kolumny głośnikowe o zbliżonym brzmieniu do słuchawek Sennheiser

S Komp

Recommended Posts

2 godziny temu, S Komp napisał:

Pytał Cię ktoś o zdanie?

Swoje "mądrości" zostaw dla siebie.

S Komp,

Proszę byś Ty również swoje "mądrości" zachował dla siebie -a przede wszystkim pohamował swoje złośliwości.

Wątek ma już 10 dni i od samego początku był źródłem problemów. To, że jesteś jego autorem nie usprawiedliwia Twojego zachowania wobec innych użytkowników naszego Forum. Jeśli się to nie poprawi, to "czas życia" skończy się na tych 10 dniach...

Na początek nawet nie określiłeś budżetu (a potem narzekałeś jak dostałeś propozycję kolumn za ok. 270 tys) ani powierzchni pokoju. Więc nie dziw się temu, że jak Ty traktujesz innych-tak i inni traktują Ciebie.

Pozdrawiam 

10 minut temu, RoRo napisał:

S Komp,

Proszę byś Ty również swoje "mądrości" zachował dla siebie -a przede wszystkim pohamował swoje złośliwości.

Wątek ma już 10 dni i od samego początku był źródłem problemów. To, że jesteś jego autorem nie usprawiedliwia Twojego zachowania wobec innych użytkowników naszego Forum. Jeśli się to nie poprawi, to "czas życia" skończy się na tych 10 dniach...

Na początek nawet nie określiłeś budżetu (a potem narzekałeś jak dostałeś propozycję kolumn za ok. 270 tys) ani powierzchni pokoju. Więc nie dziw się temu, że jak Ty traktujesz innych-tak i inni traktują Ciebie.

Pozdrawiam 

Nie trolluj !

Nie wiesz, nie znasz odpowiedzi na pytanie zadane w wątku, nie zabieraj głosu, bo jak widać kompletnie nic nie masz do powiedzenia.

Napisze jeszcze raz wyraźnie:

NIE POTRZEBUJĘ RAD MĄDRALI, KTORZY NIE MAJĄ NIC MERYTORYCZNEGO DO POWIEDZENIA W TEMACIE WĄTKU!

1 godzinę temu, S Komp napisał:

Nie trolluj !

Nie wiesz, nie znasz odpowiedzi na pytanie zadane w wątku, nie zabieraj głosu, bo jak widać kompletnie nic nie masz do powiedzenia.

NIE POTRZEBUJĘ RAD MĄDRALI, KTORZY NIE MAJĄ NIC MERYTORYCZNEGO DO POWIEDZENIA W TEMACIE WĄTKU!

No po tym ostatnim poście, wreszcie będzie spokój z tym nie grzecznym gościem.

To że założyłeś temat nie znaczy , że możesz zachowywać się jak "Pan" i władca forum.

@S Komp niejedna osoba stara Ci się pomóc, ale wymaga to też otwartości z Twojej strony. Nie zapominaj też, że trollować, to może każdy, ale nie moderator. 

Proponuję abyś stonował nieco emocje, a wszystkim, którzy nie są w stanie podać modeli kolumn grających podobnie do słuchawek autora tematu (myślę, że chodzi o czytelną listę z wypunktowaniami), radzę spożytkować energię gdzieś indziej 😉 

PS. @S Komp jeśli nie potrzebujesz rad mądrali, obowiązku pisania na forum  nie ma. 

35 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał:

No po tym ostatnim poście, wreszcie będzie spokój z tym nie grzecznym gościem.

To że założyłeś temat nie znaczy , że możesz zachowywać się jak "Pan" i władca forum.

To Twój czwarty wpis w tym wątku i czwarty kompletnie bezsensowny zupełnie niezwiązany z tematem!

Potrafisz napisać coś sensownego, czy tylko się "mądrzysz" bez jakiejkolwiek wiedzy?

Niegrzeczny, więcej niekulturalny i wręcz prymitywny w swoich wypowiedziach, to jesteś Ty i to od pierwszego swojego wpisu w tym wątku!

W tym wątku jest "gościem" i zachowuj się tak jak na "gościa" przystało.

Założyłem temat nie po to, żeby  prymitywne Trole wypisywały bzdury całkowicie niezwiązane z tym tematem.

33 minuty temu, Redakcja AUDIO napisał:

Proponuję abyś stonował nieco emocje, a wszystkim, którzy nie są w stanie podać modeli kolumn grających podobnie do słuchawek autora tematu (myślę, że chodzi o listę czytelną listę z wypunktowaniami), radzę spożytkować energię gdzieś indziej 😉 

PS. @S Komp jeśli nie potrzebujesz rad mądrali, obowiązku pisania na forum  nie ma. 

Z całym szacunkiem, proszę przeczytać wszystkie wypowiedzi  w tym wątku, wiele to wyjaśni.

Obowiązku odpowiedzi w temacie chyba również nie ma, tym bardziej jak owi "mądrale" piszą zupełnie nie na temat, do tego w sposób daleki od normalności.

Edytowano przez S Komp

2 godziny temu, S Komp napisał:

Nie trolluj !

Niniejszym zaliczyłeś "zgon forumowy".

Co prawda nie na następne 10 dni (od tylu dni istnieje ten wątek) ale tylko na tydzień (na razie?). Do  15.50 masz przerwę w działaniu.

Napisze więc  wyraźnie: zastanów się nad tym i popraw się, bo nie udało Ci się (jak widać: nie chciałeś) stonować emocji.

Pozdrawiam 

22 godziny temu, S Komp napisał:

Nie pisz bzdur.

Przeczytaj jeszcze raz o co pytałem!

Nie muszę do niczego "dochodzić", dobrze wiem czego chcę.

Ok , to ja Panu juz podziękuje.

Skoro dobrze wiesz czego chcesz to co tu robisz?

Idź na odsłuch i szukaj swoich słuchawek w kolumnach.

Po co te 6 stron?

O nowa strona i jednak. Pierwsza osoba zablokowana we własnym wątku. Tego jeszcze nie było. Gargamela zablokowali znowu na chwile na Audiostereo to może faktycznie on na chwile przyszedł znowu siać ferment tu? Ciezko powiedziec.

Tak czy siak unikat.