Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 037 tematów w tym forum

• 6 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  1. Telewizor 75 cali

• 6 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  2. kino domowe 2.1

• 6 odpowiedzi
    • 8,4k wyświetleń
  3. heco

• 6 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  4. Soundbar + PC

• 6 odpowiedzi
    • 450 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
  5. Kolumny

• 6 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  6. Kino domowe - prośba o poradę

• 6 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 477 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  7. Impedancja znamionowa

• 6 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  8. Buczenie Amplitunera

• 6 odpowiedzi
    • 436 wyświetleń
  9. Kino Domowe 2.0 do 3000

• 6 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  10. Kino domowe

• 6 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  11. Potrzebuje Porady Kino Sony

• 6 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
  12. trzaski w róznych trybach

• 6 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
  13. Sharp HT-DV50H

• 6 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Ale w dsp możesz zmienić częstotliwość, możesz zmienić dobroć (szerokość częstotliwości) filtra, możesz wreszcie zdecydować o kształcie zbocza filtra. Więc można je dokładnie dopasować do potrzeb, i zmieniać zawsze, kiedy zajdzie taka potrzeba. A w equalizerze analogowym wszystkie te elementy są ustawione na sztywno, albo się wpasują albo nie. I masz rację, dobroć filtrów poszczególnych suwaków była szersza, częściowo nakładała się na siebie nawzajem, to właśnie to powodowało największy bajzel w dźwięku.
    • 30 lat temu ukazał się debiut Supergrass.   https://tidal.com/album/54080015?u
    • Witam, Pytanie kieruję do użytkowników Audio-Technica ATH-M50xBT2. Odkąd zacząłem również spacerować w tych słuchawkach, słyszę irytujące stuki od wstrząsów szczególnie w prawej słuchawce. Są one spowodowane luźnym trzpieniem pałąka trzymających obudowę. Czy u Was też są takie dogłosy? Reklamowałem to, lecz w odpowiedzi dostałem informację, że nie stwierdzono usterki.   Dziękuję za pomoc 
    • Nie za bardzo wiem z czym się nie zgadzasz i do jakiej części mojej wypowiedzi odnosisz ? Odkąd pamiętam zawsze były na rynku okna kiepskie i dobre. Nic się nie zmieniło.  Zresztą jak chcesz podyskutować na ten temat to proponuje napisz w wątku " Coś o nas". Ten jest na zgoła inny temat. @MarcKrawczyk z całym szacunkiem , ale Wirtualna Polska równie dobrze mogła napisać , że to kosmici sterują wyborami w Polsce. Rozumiem , że wszystko zostało udokumentowane i poszedł wniosek do prokuratury , Państwowej Komisji Wyborczej oraz Agencji Wywiadu ? Sumy ,które są tu podawane / 4 mln. /, są raczej śmieszne , choć zdanie jest tak budowane , by robiły wrażenie. Szczególnie śmieszne wśród potęgi całej oligarchicznej , międzynarodowej szajki, która czyha na naszą demokrację, a jest wymieniana w artykule. To , że każda zwycięska partia obsadza swoimi stanowiska w Spółkach Państwowych i administracji jest normą , bo właśnie po to członkowie płacą składki partyjne. Nic nowego nie odkryli. Marcin , nie mówię , ze to nie jest prawda. Tyle , że takich prawd bez dowodów, to ja Ci tu mogę " natrzaskać  " ile chcesz .   
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...