Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 077 tematów w tym forum

• 10 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 874 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  1. JAKI AMPLITUNER KD WYBRAĆ

• 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  2. Yamaha R-N303D

• 8 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  3. dobry kabel głosnikowy 1 2

• 27 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
  4. Kino domowe 21 m2

• 7 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 881 wyświetleń
  5. Głośniki

• 1 odpowiedź
    • 769 wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  6. Podłączenie kina 1 2

• 37 odpowiedzi
    • 13,5k wyświetleń
  7. Kino domowe po raz pierwszy

• 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  8. MusicCast w Yamaha YAS-408

• 1 odpowiedź
    • 1,5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• @Mprezi po raz pierwszy jak to powinno wyglądać pokazał mi na Pikniku Country w 2018 roku Albert Lee . Wychodzili artyści odwalali pańszczyznę i wydawało mi się , że jest dobrze. To znaczy dobrze nie było , bo pogłos i przeważnie instrumenty zagłuszały wokal. Tłumaczyłem sobie , że to amfiteatr , że w sumie to nie ma co narzekać. i wyszedł Albert Lee i nim zaczął to 20 minut ustawiał akustyka. Sprawdzony dźwięk każdego instrumentu , poprawki do skutku , wokal i to samo. I okazało się , że można , że w amfiteatrze nad jeziorem można uzyskać idealne brzmienie.  Mam takie zdanie , wielkość muzyka można poznać po : - koncert zaczyna się punktualnie co do minuty. - zespół dba o akustykę i brzmienie koncertu.
    • No więc tak pokój to 20mk2 + kiszka kuchnia 5mk2, jak blisko muszą być ściany,  w porównaniu do monitorów jak prezentuje się ich Góra  no i średnica , czy mają taki fajny głęboki trochę wyciągnięty bass do słuchania rapu, czy właśnie te jaspery nie będą za duże do tego pomieszczenia czy nie lepiej pomyśleć o mniejszych,  czy jak będę słychać cicho muzyki czy będzie wszystko fajnie słychać czy po prostu już cicho emocji nie znajdę,  czy do tego marantza na początek będą dobre bo ewentualnie za jakiś czas mógłbym zmienić na inny amplituner ale ten marantz akurat mi się podoba dużo osób zresztą go chwali. Czy do tych jasperow potrzebny subwoofer czy i bez tego będą fajnie grzmiały i będzie czuć emocje. Ogólnie czy są to dobre kolumny do muzyki rock, rap, spokojna gitarowa, klawisze itp. Ogólnie jakie są Twoje doświadczenia z tymi kolumnami co sam o nich powiesz?   Jak przewiniesz wcześniej rozmowy to jest zdjęcie pokoju z miejsca w którym jest odsłuchu. 
    • Rowerek w finale Wimbledon, jprdl 🤦 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...