Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 060 tematów w tym forum

• 3 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  1. KLIPSCH R-115SW

• 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,2k wyświetleń
  2. Soundbar

• 11 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  3. Poszukiwania

• 1 odpowiedź
    • 828 wyświetleń
  4. Zestaw kina do 3000

• 21 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 987 wyświetleń
  5. Wybór kina domowego

• 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  6. Kino domowe 5.1 jakie?

• 24 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  7. Kino Domowe 3- 4 tys.

• 9 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  8. Proszę o poradę.

• 14 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  9. kino domowe yamaha

• 14 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 28 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 868 wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Pytałem o NeXXus HiFi Audio lub Pro Studio, nie o NeXXus 600. Poza tym., obecność tych produktów na Top HiFi to taki trochę przypadek. Niby to mają, ale no właśnie, niby. Ja szukam sprzedawcy, który regularnie sprzedaje Atacamę, a nie tylko ma ich kilka produktów wrzucone na stronę.  Ale to chyba nie w PL jednak..,
    • Top hifi https://www.tophifi.pl/glosniki/podstawki-glosnikowe/atacama-nexxus-600-bialy.html
    • Absolutnie nie. Dla mnie szczyt szamba to TVN.  Taka poważna stacja, z zachodnim kapitałem, taka niezaściankowa. Wymioty mam widzac nawet ich logo. I to wszystko nie bedac pisiorem.  Jestem normalnym gosciem, ktory ma juz dosc POPISU i reszty ich pociotkow. Ale najgorsze ze nie ma alternatywy. W doopie mam tez EU. Dlaczego?  Bo zadnej z tych partii i instytucji zwanej EU nie zalezy kompletnie na normalnych ludziach.  Stosuje sie te same stare zasady zeby ludzi podzielic, dac im igrzyska, troche chleba (lub rozpic jak bywalo za komuny), bo taka tepa masa lepiej sie rzadzi.  Kto chce jest swiadomy i nie do konca szczesliwy z tego powodu. Ktoś inny ma to wszystko w doopie. Włączy sobie jakies debilne teleturnieje czy koncert Zenka, nałupie sie w wikend i zasypia szczesliwy. A potem znowu tyrka od poniedziałku. Takie " on and on" przez caly rok. A TV ma oglupiac, dzielic i "pomagac" w wyborach.  Czas wyłączyć TV a włączyć mózg.
    • A da sie to oglądać?  Niejednokrotnie dla porównania co gadają tam w przeciwieństwie do innych stacji próbowałem, to nie dało się tego chłamu dłużej jak kilka minut oglądać.  Pomijam już poziom programów  w TVPis był to "W tyle wizji" w Republice nie pamiętam, to ichnia kontra do "Szkła kontaktowego" w TVN.  Te ich programy i sposób prowadzenia, silący się "redaktorzy" na stworzenie humoru i żartu zresztą średnio inteligentnego, do tego brak merytoryki to poziom żenujący. Dość prostacki przekaz, ale ma przemawiać do prościuchów, więc może sie sprawdza nie wiem. Żal pl       Niestety tak jest i to jest najgorsze, później się dziwimy jakie mamy społeczeństwo. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...