Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 037 tematów w tym forum

1. Wybór sprzętu do kina

• 10 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  2. Double bass

• 6 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  3. Subwoofer czy ma sens?? 1 2

• 37 odpowiedzi
    • 10k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  4. Samsung UE55KU6500

• 2 odpowiedzi
    • 985 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 6,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 652 wyświetleń
  5. kolumny do onkyo rz820

• 8 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  6. JAMO C97

• 8 odpowiedzi
    • 7,2k wyświetleń
  7. harman kardon bds

• 8 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  8. Sub KEF SP2248

• 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  9. Jaki amplituner?

• 2 odpowiedzi
    • 921 wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• @zmarek skoro się już nausznie przekonaleś jak wiele zmienia miejsce odsłuchu to też weź do serca rady kolegów by pomyśleć o innych kolumnach,a może małej adaptacji akustycznej .  Od siebie dodam , że pomocna jest w testach użycie listy Twoich ulubionych utworów, które szczególnie pobudzają bas w pomieszczeniu odsłuchowym. Łatwiej wtedy wychwycić interesujące Cię różnice przy manipulowaniu ustawieniem kolumn, próbach nowego modelu ,itp. Pozdrawiam
    • Cholera wróżbita jeden, dokładnie tak jest jak mowisz, tak mi wpasowały idealnie wizualnie aż nie chce się ich ruszać hehe i fakt roboty przy tym sporo.  A może orientujesz się jak jest z wysyłką na olx? Mam do nich oryginale paczki, ale to są jakby dwa oddzielne przedmioty, jak się na takie coś ustawia przesyłkę?  Odnośnie kolumn to niedawno słuchałem diamondy 28, w podobnym metrażu i bardo mi się podobało 😁   Jak to się stało? nie wiem.
    • @tomek4446 post @MarcKrawczyk brzmi może nieco zbyt sensacyjnie ,ale dałem swoją gratkę,bo zwraca naszą uwagę na bardzo ważną kwestię,mianowicie wpływ osób trzecich na proces wyborczy. Od wielu lat wiadomo, że za politykami ktoś zawsze stoi, żadne nowum. Natomiast od jakiejś dekady,a już ekstremalnie w ostatnim czasie, wpływ instytucji,czy samej Brukseli na wybory w poszczególnych krajach staje się niemalże jawny. Do tego dochodzą działania organizacji "pozarządowych".  I zależnie od wyniku mamy potem,albo brak śledztwa w sprawie nadużyć,albo nowe wybory jak w Rumunii. Podsumowując,im fasada demokracji bardziej popękana,tym więcej słyszymy o praworządności 
    • Cześć. Jeśli uważasz,że rozwiążesz problem samym wzmacniaczem,to się mylisz. Od razu kolumny do zmiany. Jak mało basu to szukaj czegoś z większym przetwornikiem basowym. Tyle czasu męczysz się z tymi MA,ja rozumiem że wymiana dużych głośników to trochę roboty, trudniej  je sprzedać bo wysyłka rzadziej wchodzi w grę,już fajnie się wkomponowały do pomieszczenia jako mebel itp. Trudno jak chcesz lepszy dzwięk,to do roboty.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...