Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 100 tematów w tym forum

1. Zestaw kina domowego

• 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  2. Soundbar - laik w temacie

• 3 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  3. Kino domowe do 2500 zł

• 11 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
  4. Laptop-amplituner-tv

• 5 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,3k wyświetleń
  5. sub jamo na magnat

• 5 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 36 odpowiedzi
    • 7,9k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 19,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
  6. Szukam rzetelnej opini

• 10 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2k wyświetleń
  7. DENON AVR-X2300W czy ONKYO NR TX-656

• 8 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
  8. Kino domowe czy stereo?

• 20 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
  9. Problem z amplitunerem

• 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  10. Denon avr-x2300w

• 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  11. Zepsuty subwoofer

• 0 odpowiedzi
    • 945 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Cześć NIe chcę Cię jakoś mocno wyhamować z Twoim zamysłem, ale elektronika którą dysponujesz nie nadaje się do głośników Mentor ani Ikon... Sugerowałbym Ci głośniki podstawkowe (nowe do 3 tys para) z używanych, ostrożniej (tutaj ceny nie podam-ale przy 3 tysiącach za starsze głośniki, to zazwyczaj średnia i wyższa półka) Czy dysponujesz teraz jakimś głośnikami?
    • Pady to bardzo ważna sprawa. Wiadomo jest, że ich zużycie wpływa na odczucia dźwięku (ale piszę tu o zauważalnym zużyciu-optycznie)  Jeśli Twoje są na tym poziomie, zadzwoń proszę do naszego serwisu i spytaj się kolegów, czy mają takowe jako części zamienne: 22 777 99 25/26
    • Cześć W segmencie "mini" już nie ma prawie niczego na rynku. Sprzęt który wybrałeś nie jest najgorszy, podejrzewam że jeśli nie masz dużych wymagań, to być może zostanie to na dłużej   Ewentualnie jakbyś chciał wejść w streaming, pisz, dopasujemy stosowanie inne urządzenia  
    • Na co górale wydali środki z KPO? Z nas dziś robi się przekręciarzy i oszustów, a to jest coś złego, że obiekt taki jak mój zbuduje mały basen, by gościć więcej rodzin z dziećmi? U nas ludzie naprawdę skorzystali z tego programu, by unowocześnić swój biznes. Mimo to ja już miałem telefony, w których goście mówili, że odwołują przyjazd, bo jestem oszustem i okradam państwo. https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-na-co-gorale-wydali-srodki-z-kpo-u-nas-nikt-nie-bral-jachtow,nId,8009484  Co za cwaniaczek, przecież to jest oszustwo. Kasa jest na dywersyfikację, a nie na baseny za friko.  Jak mu zamkną pensjonat z powodu pandemii, to co, basen otworzy?
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...