Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 844 tematów w tym forum

1. Usterka pilota ??

• 4 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,3k wyświetleń
  2. Denon avr 1611

• 1 odpowiedź
    • 2,5k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  3. Regulacja amplitunera

• 3 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  4. Zestaw do 2500 zł

• 2 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  5. Zanik obrazu

• 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
  6. Harman kardon 460 vs 270

• 5 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,6k wyświetleń
  7. Jaki zestaw do 2500 zł>?

• 4 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Nie zachowuj sie jak dziecko. To ze na forum szanuje sie wypowiedzi slyszacych kable, zasilacze i inne elementy, nie znaczy, ze nieslyszacy maja sie obrazac i zegnac forum. Robisz focha bo "nie jest po twojemu"???  Co ty jedynak z urodzenia???  A jak naprawde chcesz sie zegnac to żegnam. 
    • A dlaczego mam Ciebie banować? Za to połączenie kabaretu z szyderstwem  (na szczęście wulgaryzmów nie stosowałeś w swoich wcześniejszych wypowiedziach podobnie jak i tej).  Ze złośliwościami nie Ty pierwszy byłeś na naszym Forum  i zapewne nie ostatni.  Odnośnie merytoryczności Twoich wpisów oraz tego, jak zmieniał się Twój stosunek do niektórych Kolegów z Forum nie będę się wypowiadał bo nie ma takiej potrzeby. Zaś co do tego, że nie reagujemy na zaczepki i nie dajemy od razu banów jak popadnie-niektórzy (zwłaszcza spamujące bądź chamskie "świeże gwiazdy internetu") od razu zaliczają wylot z Forum, innych napominamy i dajemy szansę na poprawę. To chyba dobrze?  Pozdrawiam 
    • Dziękuję za propozycję. Mam jednak do niej następujące pytanie: REL zaleca podłączenie obu subwooferów do osobnych kanałów stereo i tak też mam podłączone. Podejrzewam, że nie jest to najlepsza sytuacja dla Double Bass Array. Tnę je dość wysoko bo przy 100hz czyli na granicy lokalizacji dźwięku przez człowieka (tak mi wyszło w pomiarach). Czy Pańskim zdaniem, mimo wszystko warto podłączyć je w mono i ustawić w przeciwległych rogach pomieszczenia? Czy to będzie coś za coś, równiejszy bas za utratę przestrzenności/lokalizacji niższych rejestrów, które jeszcze da się zlokalizować.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...