Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 944 tematów w tym forum

1. pomoc w złorzeniu zestawu

• 5 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,2k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  2. Denon AVR 1708

• 0 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 9,1k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 8,4k wyświetleń
  3. Tanie DVD

• 0 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  4. LED Kino USB

• 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
  5. Nowy sprzęt

• 6 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,7k wyświetleń
  6. Zmiana amplitunera

• 7 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
  7. BLUE_RAY, co kupić?

• 5 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,5k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  8. DENON AVR1306 SUBWOOFER

• 5 odpowiedzi
    • 7,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  9. Zestaw kina do 18 tys zł 1 2

• 38 odpowiedzi
    • 19,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Pora na małe podsumowanie. Wyszło znakomicie. Jeśli chodzi o zestaw MA Silver do Denona - to jest to świetne połączenie. Odsłuch w Q21 to zapowiadał, ale tam było stereo, a mi chodziło o kino domowe. Skompletowałem 5.0 z serii Silver. Do tego doszedł sub SVS SB 1000 Pro. I gra naprawdę jak powinien. Bez suba KD nie ma sensu. Łatwo to rozpoznać, jak wyłączę tylko suba. Po prostu od razu słychać potężną różnicę.  Na sufit trafiły Focale ICW 100 5W. Udało się kupić naprawdę okazyjnie. Wycena od Q21 była naprawdę dobra, ale jakimś cudem trafiłem na sklep internetowy we Francji (Focale są franuskie). Zrabatowane wyszły za 480 euro za 4 sztuki. Cena taka, że dopóki nie rozpakowałem kartonu, to nie wierzyłem. Ale przyszło wszystko ok, faktura, głośniki nówki sztuki. Niektóre sceny dają niesamowity efekt... W Stranger Things jak to coś ląduje na dachu galerii handlowej i sypie się szkło... to wydawało mi się, że coś leci z sufitu. Zdecydowanie trafiony zakup. Do tego doszedł OLED LG c4 83 cale...  Efekt jest taki, że trudno mi się dorwać do sprzętu..., a żona mówi żeby dokupić drugi subwoofer... Dziękuję wszystkim za porady. Warto było ryć w ścianach i suficie.
    • Aktualnie to chyba jednak ten "dalszy nam uczuciowo" jest bardziej przewidywalny.  
    • Kraft przedstawisz jakiś realistyczny sposób wpływu wyborcy na polityków po wyborach?  Napiszesz coś konstruktywnego?  Czy nadal będziesz się tylko czepiał? W kwestii tego że wszystkie mocarstwa mają krew na rękach przyznałem Ci rację. Zauważyłeś? Twoje na wierzchu.  
    • Przeszedłem na Shokza open swim. Jeśli pływasz długie dystanse i nudzisz się. Mp3 brzmią jak na live. Niezwykłe doświadczenie. Polecam choć spróbować.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...