Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 304 tematów w tym forum

1. System vs Zestaw

• 2 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  2. PIONEER

• 6 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  3. Denon

• 7 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
  4. POŁĄCZENIA...

• 7 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
  5. Wybór KD

• 1 odpowiedź
    • 2,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  6. HARMAN KARDON AVR 255 /355

• 1 odpowiedź
    • 3,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 7,4k wyświetleń
  7. surround do zabudowy?

• 4 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  8. JBL vs Klipsch

• 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  9. Kino domowe

• 4 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 12k wyświetleń
  10. Jakie kable?

• 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  11. Denon avr-1509

• 8 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  12. kalibracja

• 2 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 19k wyświetleń
  13. kable Monster

• 15 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Jestem herbaciarz Uwielbiam Cejlońską 😋 Czasem mnie się pytają po co mi tyle tego "przecież herbata smakuje tak samo" Na Sri Lance jest mnóstwo plantacji, na różnych wysokościach, zbierane liście w różnych porach i różnych części krzaka. Monsuny, sposoby obróbki, wiele rzeczy ma wpływ na finalny smak. Uwielbiam najbardziej z dolnych liści OP, BOP, naj z czarnej to High Grown, najwięcej ostatnio piję Pu-erh. Świetne są też Oolong (Tie Guan Yin), Rooibos. Największe spektra smakowe mają zielone, tu jest najwyższa szkoła jazdy, technika parzenia ogromnie wpływa na finalny smak, chińskie, japońskie, koreańskie... Temat rzeka Na zdrowie.
    • Płynąca sekunda to piękna rzecz  Lubię ją, co ja gadam, kocham ją   w mechanicznych zegarkach i po tym też poznaję, gdy ktoś "wymachuje" mi przed oczami swoim "sikorem". Przeważnie czasomierze te maja skaczącą sekundę, po czym szybko poznaję, że to kwarcowe mechanizmy. Jak zauważyliście też mam kilka kwarców, ale noszę je sporadycznie, a w zasadzie bardzo rzadko. Może z racji wieku, sam nie wiem, lubię vintage, klasykę. Lubię mechaniczne zegary i zegarki. Lubię analogowe tablice rozdzielcze w autach (ostatnio nie miałem już wyboru i musiałem wziąć z ekranem udającym klasyczne wskaźniki  ). Jak już wspomniałem, mam też mechaniczne zegary ścienne. Jeden ma lat naście, drugi prawie 100  
    • W dzisiejszym turnieju drużynowym porażka-Słowenia awansowała do drugiej (finałowej) serii ale Domen Prevc nie skakał, bo nie miał nart! Ktoś zapewne z jego ekipy (na razie nie wiadomo kto) zabrał jego narty-wypadły i same zjechały i poleciały na dół. Zapasowe dotarły na górę po kilku minutach, ale sędzia nie pozwolił skoczyć Domenowi. Nrak komunikacji, nie wiadomo o co chodzi i w sumie słabo. Kiepsko to wygląda i niezbyt w duchu Fair Play. Pozdrawiam   
    • Hmmm... Kupiłeś te uprawnienia? 😁 Chyba, że to robione na potrzeby firmy, pewna firma przeszkoliła szybko swoich pracowników, którzy też takie potrzebowali, widziałem to szkolenie (on line) pokazali mi je. Później pytałem chłopaków o kilka rzeczy, nikt nie zrozumiał tych szkoleń i pojęcia nie miał o czym była mowa, ale papierek potrzebny w razie czego mają. Większośc pracowników nie ma wykształcenia elektrotechnicznego, nawet ci którzy pełnią funkcję "elektryka liniowego" bo wymieniają uszkodzone kostki i piny w gniazdkach samochodowych. MISTRZOSTWO ŚWIATA.😁😁😁
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...