Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 595 tematów w tym forum

• 11 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 87 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  1. mission m64i czy m34i

• 5 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  2. rodzaje płyt CD

• 5 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  3. Kolumny do 500/600zł

• 14 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  4. Zestaw stereo Yamaha

• 8 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  5. ustawienie głośników

• 5 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  6. Yamaha R-N 2000A OPINIA

• 11 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  7. Yamaha kontra Panasonic

• 12 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  8. Zestaw stereo prośba o pomoc 1 2

• 34 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  9. końcówka mocy + preamp

• 10 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  10. Denon PMA-900hme wybór kolumn

• 12 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  11. Kabel Rca, dylemat 1 2 3

• 55 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  12. Brzęczenie głośników

• 4 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  13. Pomoc w wyborze opcji

• 10 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• To akurat nie propaganda a szczera prawda. Znam sporo osób z tego grona. Ale co tam ,jestem ciekaw waszego narzekania po dokonaniach następnych rządów. Ten oczywiście nie był dobry i nie spełnił tego czego obiecywał, ale następny będzie dużo gorszy.
    • Tomasz, mamy w przyszłym tygodniu votum nieufności dla Ursuli. Odpowiedzialnej za pakt migracyjny zielony ład, mercosur, wymagania wobec budynków,  nowe drastyczne cele klimatyczne. Zobaczymy co nasze dzielne KO które są niby takie przeciwne temu zrobią. Jeżeli nie poprą votum znaczy ze celowo chcą dalej niszczyć Polskę i Europe. Takie działanie wobec zagrożenia z Rosji zakrawa wręcz o celowe z premedytacja niszczenie Europy i Polaki. Nie ma na to mojej zgody. Teraz Bodnar mówi o moze 18tys niepewnych głosów.  A miało być 400tys... Ruch obrony granic dzięki któremu będzie mniej inżynierów przerzuconych nam  z Niemiec,  to w propagandzie faszystowscy bandyci...
    • Niestety, ale sprzedawca okazal sie totalnym klaunem.Porownalem zdjecia z aukcji i z neta, a tam inne glosniki niskotonowe…Mowie, moze gosc nie wychwycil, ale juz mialem powazne watpliwosci co do sprzedawcy.Pisze do goscia, pieknie w angielskim stylu z zaskoczeniem przyznal mi racje, przeprosil, zapewnial, ze nie wiedzial…Glosniki sa wymienione na Perrless-wyjal i wyslal mi fotki.Mowie, no dziwne bo zauwazylem to ja ze zdjec a on na zywo nie…zwlaszcza, ze brakuje srubek mocujacych i to mnie uderzylo i zaczalem szukac fotek.Gdyby byly wymienione na oryginaly to luz, ja w subie B&W wymienialem glosnik-no serwis oczywiscie na gwarancji.Mowi, ze przeprasza i nie wiedzial, wyjal je, wyslal mi fotki-dolaczam, cene w takim wypadku obnizy do £500.No to mowie, moze nie wiedzial, choc no jak?! Ja to ogloszenie znalazlem na fecebook, a potem gadalem z nim na WhatsApp, o ebay nic nie wspominalem.Ale nic, dzis mi wyslal oferte przez ebay na £618 wiec teraz juz na 100% wie, ze to nie jest pelnowartosciowy Martin Logan i, a mimo to chce gonic jako oryginal, bo ta oferte wysyla sie do wielu obserwujacych aukcje.Takze klamczuch bez honoru, no i to nie jest to co ma byc wiec odpuszczam.Szkoda, bo juz sie podjaralem.Ale co zrobic…Dawniej w swiecie audio mozna bylo ludziom ufac, dzis juz nawet to grono widze zeszlo na psy, szkoda…
    • Nie wiem, cz aż 80. Na pewno powyżej 60. I - tak - są produktywni. Czasem ze szkodą dla jakości - bardzo różnie z tym bywa i nie chciałbym uogólniać.  Dotyczy to również doktorantów. Muszą wysłać raport następnego dnia po obronie i wrócić do kraju w ciągu miesiąca. Bo jeśli nie przyjadą w tym terminie, to lepiej dla nich, żeby nie wracali w ogóle.  Większość stosuje się do tego (choć są wyjątki). Po powrocie znacznie łatwiej im o szybki awans i ogólnie - karierę. Dodam, że ci wykształceni na zachodzie to już inny rodzaj Chińczyków. Niektórzy potrafią wziąć to, co najlepsze z obu kultur i mentalności, a wtedy efekty są imponujące. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...