Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 580 tematów w tym forum

• 17 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
  1. Kolumny podłogowe 6-10 tyś. 1 2

• 49 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
  2. Jaki odtwarzacz cd?

• 10 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
  3. Kolumny do salonu 15.5m2 1 2

• 26 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
  4. Panasonic SA-PM91D

• 5 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
  5. marantz pm-57 co do tego?

• 1 odpowiedź
    • 4,2k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
  6. Zestaw do 6000 tys.

• 18 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
  7. Sprzęt do Unitry 1 2

• 28 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  8. Zestaw do 5tys

• 18 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  9. Marantz ud7007 vs. cd6006?

• 13 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  10. Wieża

• 6 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• 😛 ok rozumiem już z tym bassem a może jakieś inne propozycje macie z podobna średnica i Góra jak silver i pełniejszym bassem? Niestety na osłuch nie ma opcji za bardzo ale zdam się na porady ekspertów i myślę że to pomoże w wyborze. 
    • Mnie zachęciłeś i za rok spróbuję przyjechać, mam nadzieję, że w większym gronie. 
    • Cześć! Po kilku latach spędzonych wyłącznie na słuchaniu muzyki na słuchawkach i salonowym soundbarze, zdecydowałem się zainwestować w cos poważniejszego. Po tym, jak syn opuścił dom rodzinny zwolnił się jego pokój, który planuję zaaranżować na swoje biuro + miejsce do słuchania muzyki. Niestety, ów pokój nie jest największych wymiarów - najdłuższa ściana ma około 3 m (ta z oknem), krótsza 2,5 m (ta z biurkiem) + maluśki przedsionek. Wrzucam zdjęcia jak planuję to ograć.  I teraz mam kilka pytań do bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek: 1. Czy w takim pokoju uda się uzyskać fajne granie? Słucham jazzu, elektroniki, trochę rapu i popu. 2. Jaki sprzęt dobrać? Chodzi o wzmacniacz + głośniki, bo na szafeczce pod oknem planuję umieścić gramofon (udało mi się wyrwać w bardzo dobrej cenie Technicsa Q3). 3. Rozumiem, że na standach obok biurka warto umieścić kolumny? A może lepiej blat na całą szerokość i na nim głośniki? Myślałem o Kef LSX II, ale też o czymś zbudowanym w oparciu o WiiM Amp lub innym malutkim wzmacniaczu. Co byście polecali? Czy jednak głupim pomysłem stereo do takiego metrażu i zostać przy słuchawkach (aktualnie korzystam z Bowers&Wilkins PX8). Z góry dziękuję za pomoc! PS Mogą być używki
    • Waga jubilerska, czy dokładniejsza kuchenna często już dają radę  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...