Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 713 tematów w tym forum

• 6 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  1. Wymiana Klipsch RP 250

• 12 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
  2. Yamaha Rn-602

• 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 7,4k wyświetleń
  3. Amplituner

• 6 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  4. Jaki zestaw stereo ?

• 8 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  5. Hama Dit2100

• 1 odpowiedź
    • 3,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  6. Coś lepszego, mam Magnat 605 1 2

• 31 odpowiedzi
    • 6,9k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  7. Amplituner czy wzmacniacz

• 4 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
  8. SUBWOOFER DO STEREO

• 11 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Tak, na Jurowieckiej 19 dokładnie.  Zapraszamy na testy.
    • Masz na myśli to, że wcześniejsze modele miały wyższą sterylność wykonania? Jeśli tak, to po pierwsze - są to daty rozpoczęcia produkcji, która trwała jednak przez kilka lat, a po drugie-  w 1200 takich problemów nie miałem. Kolega pisał także o braku problemu w 2200.   
    • Z pewnością, do tego różne kolumny, preferencje itd. Mój czepialski wpis dotyczył tylko niefortunnie sformułowanego zdania.  
    • r2r czytalem fajny artykuł englisch wersion że w tych kat cen nie ma mowy o dobrym r2r zresztą mamy takie chipy tak zaawansowane że tylko ktoś co lubi tzw analogowe brzmienie może się czepiać  Sam widzę że ess sabre wnosi najwięcej cyfrowosci w brzmieniu i cirrus i AKM jest bardziej analogowy zapewne miłośnicy lamp go znielubia .ale trance i ta dynamika której przy AKM w fiio K7 nie było .fakt że jest jasny i jasnrawy to w jednej implementacji z denkami 569 się nie zagrał które mają dużo góry i mało basu było aż przejaskrawienie z pomocą przyszedł EQ z to ft1 bez EQ zagrały z niebywałą rozdzielczością .nawet bym ten układ do muzyki poważnej dowisziak za rozdzielczość .kość dobrane słuchawki i zabawy z EQ mogą przynieść niebywale rezultaty imho jak na razie wzmak się wygrzewa brzmi coraz lepiej albo moje ucho się dostosowuje choć tu najbardziej widzę co daje ,,wygrzewanie" nie każdy w to wierzy ale w toppingu ma sens fiio miałem używkę to nie odczułem tego na pewno mocy ma więcej od K7 więc te 2x1800 mw nie do końca to muszą być przechwalkimoj fiio K7 na starcie gra ok później jak przelanczam źródła słychać pstryknięcia najpierw rozlancza w opcji wzmak słuch w słuchawkach słychać cyk cyk cyk potem po 5 min jako dac to samo robi mam paragon w list będzie rok mogę to reklamować brak org opakowania
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...