Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 614 tematów w tym forum

• 1 odpowiedź
    • 1,2k wyświetleń
  1. Sprzet audio dla domu

• 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  2. SX-S30DAB + JBL Arena 130

• 6 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 9,2k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 28 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  3. Pomoc w wyborze zestawu

• 16 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  4. zestaw 2.0. do 3 tys.

• 24 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
  5. Zakup sprzętu - prośba o poradę 1 2

• 25 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  6. Jaki amplituner? BT + USB

• 11 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  7. Pierwsze stereo 1 2

• 37 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
  8. Sprzęt do gramofonu

• 8 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  9. Nowy zestaw stereo

• 13 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  10. Używane kolumny do 200 zł.

• 0 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  11. B&W cm9s2

• 2 odpowiedzi
    • 930 wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
  12. Głośniki używane do 100zł

• 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  13. Stereo do domu co lepsze :)

• 18 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 8,6k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Witam serdecznie,   Kupiłem Hegle h90 i chcę posłuchać muzyki przez spotyfy. Mam podłączony go kablem do neta i terotycznie powinien się pojawić w spotyfy Ale nie działa. Ktoś pomoże? . Używam Androida 
    • Ja to myślę, że ktoś tu sobie jaja robi... Serio 9 latek kompletuje zestaw kina do salonu 60m2?
    • jak piszesz wcześniej masz 9 lat, bardzo szybko i dość zróżnicowanie zmieniasz wybór amplitunera, one też mają inny charakter grania. Czy słuchałeś tych amplitunerów? Czy tylko te zmiany wynikają z opinii, recenzji bądź różnic cenowych? "łomot" mogą zrobić R-820F, a zagrają o wiele lepiej zarówno w kinie jak muzyce RP-280F, aczkolwiek brzmienie Klipscha jest dość charakterystyczne i albo się je polubi albo znienawidzi. Miałem dość długo RF-82 mkII, ale "zmęczyły" mnie średnicą i górą pasma, w kinie OK, ale w muzyce stały się drażniące. @MarcinElektro trudno jednoznacznie wskazać lepsze / gorsze, każdy z nas ma swoje preferencje, upodobania i o ile można przedstawić pewien zarys np. kolumny X są "jaśniejsze / ciemniejsze" względem kolumn Y to musiałbyś po prostu posłuchać kolumn X, Y, Z np. w salonie można zestawić RP8000 (następce RP280) z R820 i usłyszysz różnicę, oczywiście RP8000 szczególnie MkII przeszły pewne modyfikacje i grają powiedzmy łagodniej względem poprzedników, ale będziesz miał porównanie. A może w salonie zaproponują coś innego, tańszego a zadowalającego (mam na myśli innych producentów) musisz posłuchać - nie kupuj w ciemno na podstawie opinii i recenzji - każdy słyszy inaczej. Natomiast biorąc pod uwagę powierzchnię Twojego salonu warto spoglądać na kolumny o dużej skuteczności / efektywności.
    • A jakie ry posiadasz kolumny Piotr Sonido? Jakie Klipsche RP-280F CZY R-820F? Obie są dobre ale które do filmów i muzyki robią łomot? Teraz Amplituner to będzie Pioneer VSX-LX505.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...