Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 085 tematów w tym forum

1. Zestaw audio

• 4 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 833 wyświetleń
  2. cichy odsłuch a moc głośników

• 4 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  3. Wieża LG CM 2760 a 4 kolumny

• 4 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  4. Wzmacniacz

• 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  5. Wzmacniacz SCOTT A436

• 4 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
  6. Moniory na 20m2

• 4 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  7. elektrostaty

• 4 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 7,4k wyświetleń
  8. denon m37 szumi

• 4 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 429 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  9. hk6500, czy ra840bx4?

• 4 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  10. Paradigm Monitor 9 v.5

• 4 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 920 wyświetleń
  11. Nagłośnienie - Newbie

• 4 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń

• Ostatnie posty

• To jest bardzo budujące, że te młode szczuny robią TAKĄ muzykę 🤘. Zresztą tych młodych jest tylu, że na najbliższe dwa tygodnie uformowała mi się kolejka do posłuchania 😁.  Jestem pod wrażeniem.
    • Dobra dajmy już sobie spokój ,a Luxmana kiedyś mialem był to l-190 lub 210 grał z tannoy M1. Do autora. Wzmacniacz jest w porządku,nowy nic tutaj nie da,prawdopodobnie wina leży w kolumnach lub akustyce pomieszczenia , lub połączeniu jednego z drugim. Zapraszam do opustoszalego działu akustyka.
    • Hej,   Dorzucę swoje 3 grosze (może się komuś przyda) jako, że sam posiadam zestaw:   REGA ELEX MK4 DALI OPTICON 6 MK2 Gramofon Technics 1500C z wkładką Ortofon Blue CD NAD C538 Streamer Cambridge MXN10 Wszystko spięte kablami CHORD (RCA C-LINE, głośnikowe Clearance X)   Jestem zadowolony z dźwięku aczkolwiek czytając internety postanowiłem sprawdzić MF M6SI.   Pierwsze fizyczne wrażenie – przyjechał CZOŁG, jak dla mnie potężny wzmacniacz wymiarowo i wagowo. Przechodząc do dźwięku tam również wjeżdża czołg, brzmienie jest dociążone , bas schodzi znacznie niżej, góra ostrzejsza (ogólnie utemperowana aczkolwiek bywały momenty gdzie mnie męczyła). Zacząłem od Faithless i Relevance gdzie szczęka mi dość mocno opadła a kanapa zadrżała, 250W robi swoje, poczułem się jak na koncercie. Za to już przy jazzie, spokojniejszych instrumentach i wokalach (Lauryn Hill, Rosalia, Diana Krall) jak dla mnie jest za grubo i tutaj Rega pokazuje swoją magię gdzie średnica jest po prostu przepiękna.   Ostatecznie zostaję przy Redze a MF wrócił do sklepu i to nie dlatego że jest gorszy. Polecam testować w domach przy swojej akustyce i na spokojnie długie odsłuchy. Nie zawsze duży może więcej i to od nas zależy czy chcemy wejść na duży koncert czy do nocnego klubu 😊   Dzięki Darkk za konsultacje telefoniczne i wymianę doświadczeń ! Czekam z niecierpliwością na dalsze losy tego wątku  i ostateczny werdykt co Tobie najbardziej przypasowało.
    • O kurna , chcesz kupić Luxmana ?
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...