Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 773 tematów w tym forum

1. Jaki amplituner?

• 5 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,8k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  2. Kolumny i wzmacniacz

• 2 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 12,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  3. Denon DRA 335R i kolumny

• 3 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
  4. Amplituner stereo do MA RS6

• 17 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
  5. Kolumny do Denon DRA-1000

• 2 odpowiedzi
    • 7,8k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 8,6k wyświetleń
  6. Wybór nowego stereo

• 4 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  7. Ayon audio cd-1s cd1-sc

• 3 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 6,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  8. Zestaw stereo na prywatki 1 2

• 33 odpowiedzi
    • 11k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  9. Źródło >> DAC

• 10 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 10,3k wyświetleń
  10. Kolumny do NAD 326 BEE

• 3 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
  11. Kenwood ka-87 i altus 200

• 3 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  12. Wzmacniacz + kolumny

• 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Cześć, mam podobne pomieszczenie do Twojego, parter w domu, z 50m2 będzie, otwarta przestrzeń, kuchnia itp, ale sprzęt w rogu jak u Ciebie, tylko w poprzek, generalnie kłopotliwe ustawienie. Bas był wszędzie tylko nie na kanapie  miałem już ogromne kolumny, które niczego nie wnosiły, a wręcz było gorzej. Sprzęt może stać w jednym miejscu, nie będę też burzył ścian. Przerobiłem sporo sprzętu aż w końcu wypożyczyłem Lyngdorf TDAI-1120 (około 8k) Room Perfect u mnie sprawdził się znakomicie, pozwala każdym kolumnom zagrać w pełni możliwości. U mnie grają obecnie podłogowe BMN za około 12k, więc łącznie taki zestaw 20k. Mam też dwie pary kolumn podstawkowych, lubię przełączać, porównywać. I też grają fajnie, nie ma żadnych problemów z niedoborem basu, ten wzmak o wszystko zadba... Więc taka moja rada, szczególnie na początek (ale u mnie na koniec drogi) wzmak z korekcją to dobry trop w każdym pomieszczeniu mieszkalnym, gdzie nie będziesz rozmyślał jak zmieścić tonę towaru akustycznego. Powodzenia!
    • Myślę, że gostki z Unitry już znają ten wątek. Nie sądzę by sobie pozwolili na nieczytanie wątków na forach. Jak mają jeszcze w pamięci wątek z drugiego forum, to chyba nie ma specjalnie szans na takie wypożyczenie, choć wolałbym by się na to zgodzili. Niestety, obawiam się za chwilę pomówień o sponsoring testujących, zwłaszcza jak wypożyczenie będzie bez kaucji. Sorry, ale taki mamy klimat w wątkach o Unitrze   
    • A ja myślę, że jak gostki z Unitry zostaliby o to poproszeni, to dowiedzieliby się o tym wątku i po przeczytaniu go od początku, mogliby z góry odmówić. Po co dawać sprzęt "zgromadzeniu", w którym bez obcowania ze sprzętem wydaje się opinie na podstawie a to wygórowanej ceny, a to złej strategii marketingowej marki, a to zbyt małej liczbie podzespołów w obudowie...A w ogóle, to po kiego grzyba kupować polskie, skoro Chińskie tańsze i gra jak hajendy sprzed 10 lat... 😃 A na poważnie, myślę że pomysł fajny tak dla nas, jak i samej Unitry.   
    • Ewentualnie w ramach zabawy zainteresowani mogą się na kaucję zrzucić,np. ja😁.   @Rafał S pisząc o mailu do @kaczadupa miałem w głowie,że UNITRA chętnie podejmie rękawicę bez kaucji😁
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...