Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 130 tematów w tym forum

1. Jaki wzmacniacz

• 16 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
  2. Problem z Mitsubishi DA-U780

• 0 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 9,8k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 12,9k wyświetleń
  3. kolumny i wzmacniacz do 600 1 2

• 38 odpowiedzi
    • 17,9k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
  4. Budżetowy wzmacniacz 1 2

• 33 odpowiedzi
    • 13,2k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 11,6k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 15,1k wyświetleń
  5. Liczę na Waszą pomoc

• 0 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  6. Kolumny dla denon pma 720

• 3 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
  7. Jakie kolumny kupic?

• 8 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
  8. Wzmaczniacz pod KEF Q500

• 2 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 4,6k wyświetleń
    • 49 odpowiedzi
    • 26,1k wyświetleń
  9. Tonsil Space '86

• 1 odpowiedź
    • 2,6k wyświetleń
  10. zestaw technics, a zeusy 1 2

• 37 odpowiedzi
    • 15,8k wyświetleń
  11. Czy ma to jakiś sens?

• 20 odpowiedzi
    • 8,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2k wyświetleń
  12. pomóżcie dobrać stereo

• 5 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 7,8k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  13. Mini jest fajne

• 1 odpowiedź
    • 2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Canon, Sony, Nikon - trzech liderów sprzedaży. Czyli można masowo i najlepiej!
    • Cześć. Testowałem streamer Eversolo DMP A6 jakiś czas temu w domu z moim Denonem PMA 720-AE. Denonowski streamer mial juz swoje lata, często sie zawieszał i przyszedł czas na zamiany. Podczas testów Eversolo bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Wzmacniacz i kolumny ożyły, dźwięk był dokładny, dynamiczny, słowem dużo lepszy niż na denonowskim streamerze. Postanowiłem zakupić Eversolo. Uruchomiłem i jest kupa:( Dźwięk płaski, pozbawiony głębi. Testowany egzemplarz i mój kupiony - oba Gen-2, pliki FLAC, Tidal lub dysk ssd. W obu egzemplarzach testowałem dźwięk zarówno bez włączonego EQ jak i po dokonaniu pewnych zmian. W obu przypadkach testowałem różne ustawienia DAC Filter Characteristics. Kable RCA mam dość dobre. Nie mam zewnętrznego DACa. Jednym słowem wszystko było ustawione tak samo. Czy to możliwe ze nowy egzemplarz musi sie wygrzać te 50-100 godzin? (testowany sklepowy ma za soba na pewno wiele godzin grania). Ale różnica jest na prawdę duża. Jaka może byc przyczyna?? Nie nadepnął mi ostatnio słoń na ucho;) Pomocy.
    • Zmieniłem właśnie kable na klotz i jest dużo lepiej więcej basu mniej ostrości Yamaha zrobiła się z technika na humaniste
    • Kraft, ale np B&W nie jest "najlepsze", a bardziej popularne niz Magico. Popularnosć głownie bierze sie z ceny, nie z jakosci. Hmmm... jesli o mnie chodzi, to Sony Alfa rzadzi. Mowię o zastosowaniach specjalistycznych.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...