Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 838 tematów w tym forum

• 6 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 886 wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 651 wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 36 odpowiedzi
    • 11,7k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 8,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  1. Wzmacniacz do MR6

• 3 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  2. Wzmacniacz do NS 690

• 12 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 841 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 8,1k wyświetleń
  3. Wzmacniacz do PC

• 8 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 944 wyświetleń
  4. Wzmacniacz do Pearl 27

• 5 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  5. Wzmacniacz do Pearl 27

• 2 odpowiedzi
    • 718 wyświetleń
  6. Wzmacniacz do PMC 21

• 1 odpowiedź
    • 904 wyświetleń
    • 54 odpowiedzi
    • 17,9k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń

• Ostatnie posty

• @PTMC_Drone a jakie to modele Unitry Kolega odsłuchał i którym modelom innych marek nie dotrzymały pola? Jakby jeszcze czasu starczyło to napisz proszę, dlaczego okazały się słabsze. Firma wciąż będzie działać, więc może ceny spadną i kto wie, może Twoja cenna opinia pomoże komuś podjąć decyzję zakupową.
    • Oj, żeby to zawsze była taka kolejność 😁
    • Podobnie jak na wiima, recenzje na YouTube - cała moja wiedza. 😅 podobno grają muzykalnie z dobrym basem, więc w tej cenie ok 2k za parę dla mnie wydają się dobre plus wizualnie mi pasują. Na jakiejś znakomitej jakości mi nie zależy - czystości dźwięku, nie przesadzonych podbitych tonów itd, bo przy tym co mam aktualnie(Prism amethyst ht150) to wszystko mnie by zadowoliło 😂  Oczywiście zawsze jest opcja że jestem w błędzie i się sporo zdziwię. Ale przed zakupem i tak chciałbym się umówić na jakiś odsłuch i porównać tylko co z czym 😉 jedna sprawa mnie tylko intryguje czy 4cm  przestrzeni przed takim głośnikiem a ściana wystarcza? Bo te klipsch są całkiem głębokie a szafka ma tylko 40cm
    • No tak, najpierw była „polska” TAGA a teraz poczytaj mi mamo. Nic o brzmieniu, żadnego porównania do zachodniej konkurencji. Żadnych konkretów.  Piec, który kosztuje 20kzł ma kosztować 4kzl bo @PTMC_Drone tak powiedział. Jak mamy poważnie rozmawiać, gdy padają takie „argumenty”…   
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...