Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 588 tematów w tym forum

• 8 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  1. Wzmacniacz ROTEL RA - 930AX

• 2 odpowiedzi
    • 7,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 539 wyświetleń
  2. wzmacniacz ROTEL RA-920AX

• 5 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
  3. Wzmacniacz ROTEL RA-921

• 5 odpowiedzi
    • 8,6k wyświetleń
  4. Wzmacniacz rozwojowy 1 2

• 25 odpowiedzi
    • 13,6k wyświetleń
  5. Wzmacniacz RTO SX-100

• 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
  6. Wzmacniacz RTO SX-4500n

• 0 odpowiedzi
    • 982 wyświetleń
  7. Wzmacniacz sansui au4900

• 0 odpowiedzi
    • 306 wyświetleń
  8. Wzmacniacz sansui au4900

• 5 odpowiedzi
    • 768 wyświetleń
  9. Wzmacniacz SCOTT A436

• 4 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,5k wyświetleń
  10. Wzmacniacz sie wylacza

• 1 odpowiedź
    • 3,2k wyświetleń
  11. Wzmacniacz się wyłącza

• 20 odpowiedzi
    • 31,9k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 462 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 749 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
  12. wzmacniacz słuchawkowy

• 7 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
  13. Wzmacniacz słuchawkowy

• 1 odpowiedź
    • 686 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Dobra temat do zamkniecia/usunięcia.  Znalazłem info że Switch i kabel optyczny nie pasują do siebie
    • Nie zauważyłem, abym miał wycięcie wysokich, choć pomiarów nie robiłem. Zmieniłem nawet kable QED Anniversary XT na Atlasy, bo wydawało mi się, że coś kłuję w uszy. Bas się raczej nie wzbudza, jest wędrujący i w różnych miejscach jest inny. Najgorsze, że w kilku lokalizacjach jest dobry, ale to w pozycji stojącej i to mnie dziwi. W pozycji siedzącej jest pudełkowy, cofając się z pozycja w kierunku ściany jest lepiej, a najlepiej ok 0,5 m od ściany, ale w pozycji stojącej. Tam zaś mam meble przy ścianie i nie mogę dać kanapy.  Filc mam już przyklejony i lamele też, więc wełny pod spód nie dam, po pierwsze, a po drugie mam szafę wnękową po lewej więc drzwi się będą chowały I będę miał utrudniony dostęp do szafy, po trzecie powiesiłem telewizor na ścianie i zrobiłem płytę wiórową pod nim na konstrukcji wysunietą względem ściany. Wolałby tego nie ruszać.  Muzyki nie słuchałem wcześniej, ta ekspozycja jest od nowa razem ze sprzętem. Zdaje sobie sprawę z odbić od szkla i nakladania fal. Spróbuję z kocami.  Dziękuję. 
    • Witajcie, to mój pierwszy post na forum. Mam zagwozdkę - Nintendo switch podłączone do tv lg 65b8pla, z TV kablem optycznym do głośników logitech z-5500 dźwięk jest tylko stereo. W ustawieniach Switch jest ustawione zeby dźwięk podawał w surround, a w TV jest do wyboru auto lub pcm więc wiadomo "auto".  Na dodatek mam też xboxa one x na którym w ustawieniach audio jest napisane że twoje tv nie obsługuje dzwieku 5.1 Jest jakiś sposób żeby puścić dźwięk 5.1 z tego TV ?  
    • Ostatnia opcja, to jazda urządzeniem po całym pomieszczeniu w formie testu. Wtedy przekonasz się definitywnie, czy jest jakaś lokalizacja, która w dobry sposób wpływa na Twój subwoofer.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...