Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 487 tematów w tym forum

1. wzmacniacz do dali 505

• 3 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2k wyświetleń
  2. Rozbudowa Stereo do... KD?

• 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 39 odpowiedzi
    • 17,6k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 10,2k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  3. prośba o wycenę

• 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  4. Problem z CA 640A

• 8 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
  5. Wzmacniacze stereo Koda

• 0 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  6. kolumny T+A pp120

• 0 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 12k wyświetleń
  7. Cerwin vega ve-12f

• 0 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Cześć. Po różnych perturbacjach ze słuchawkami bluetooth doszedłem do wniosku, że nie potrzebny mi jest w ogóle ANC itp. a przenośne to wystarczą mi Soundcore Liberty 3 pro i w związku z tym szukam dongle na USB C i słuchawek na kabel półotwartych, bądź zamkniętych w sumie do 1000 zł max i biorę tutaj pod uwagę sprzęt używany. Dźwięk jaki mnie zadowala to szczegółowy z fajną sceną, ale też nisko schodzącym basem który jest gdzie trzeba a nie zalewa całego pasma. Gdybym miał podać przykład, to taki kompromis pomiędzy Bowers&Wilkins PX7 S2 a Sennheiser Momentum 4 mniej więcej. Słucham muzyki każdej, ale głównie metalu i rocka progresywnego poprzez Qobuz, Tidal czy USB Audio Player Pro. Czy możecie mi coś doradzić? Jeśli chodzi o dongle, to nigdy w życiu takiego czegoś nie używałem, także nie mam pojęcia nawet czego szukać. Telefon to Google Pixel 9 Pro XL
    • DMP-A6 w swojej cenie w momencie premiery było produktem naprawdę wyjątkowym, a z czasem rynek się dostosował do niego Robimy, co możemy, by nic na siłę nie wciskać - zawsze jest możliwość odsłuchu, sprawdzenia, porównania. My możemy proponować, ale do wyboru nikogo nie zmuszamy  
    • Miłego słuchania w takim razie  
    • Cześć. Po różnych perturbacjach ze słuchawkami bluetooth doszedłem do wniosku, że nie potrzebny mi jest w ogóle ANC itp. a przenośne to wystarczą mi Soundcore Liberty 3 pro i w związku z tym szukam dongle na USB C i słuchawek na kabel półotwartych, bądź zamkniętych w sumie do 1000 zł max i biorę tutaj pod uwagę sprzęt używany. Dźwięk jaki mnie zadowala to szczegółowy z fajną sceną, ale też nisko schodzącym basem który jest gdzie trzeba a nie zalewa całego pasma. Gdybym miał podać przykład, to taki kompromis pomiędzy Bowers&Wilkins PX7 S2 a Sennheiser Momentum 4 mniej więcej. Słucham muzyki każdej, ale głównie metalu i rocka progresywnego poprzez Qobuz, Tidal czy USB Audio Player Pro. Czy możecie mi coś doradzić? Jeśli chodzi o dongle, to nigdy w życiu takiego czegoś nie używałem, także nie mam pojęcia nawet czego szukać. Telefon to Google Pixel 9 Pro XL
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...