Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 530 tematów w tym forum

• 10 odpowiedzi
    • 9,7k wyświetleń
  1. Audiomeca damnation

• 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  2. wzmacniacz

• 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 16,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2k wyświetleń
  3. Unitra WS-303

• 3 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 9,7k wyświetleń
  4. Jakie kolumny do HK6500?

• 10 odpowiedzi
    • 9,3k wyświetleń
  5. problem z pilotem

• 5 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  6. wzmacniacz do knajpy

• 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  7. Prośba o pomoc

• 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
  8. Zestaw Do radia Szkolnego

• 10 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
  9. Wymiana potecjometru...

• 3 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  10. działa tylko 1 kolumna

• 2 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  11. Zestaw audio - pomocy

• 2 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  12. kompletowanie sprzetu

• 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń

• Ostatnie posty

• To Ty zamawiasz w samej Japonii ?  W Polsce masz dystrybutorów takich japońskich wydań, byłoby prędzej.
    • Ja potrzebuję czegoś stacjonarnego 😇  (Ten dongiel ze mna zostaje )
    • Siema chciałem zapytać co sądzicie o marce gustard, jestem stosunkowo nowy w audio jeszcze nie kojarzę tych wszystkich firm, a wiem że ludzie kupują produkty tej marki. Potrzebuję sklepać zestaw dac + amp, a widzę że mają tam komba np dac + streamer z czym się jeszcze nie spotkałem. Troche bez sensu zebym przekopywał się przez tą ich całą stronę bo połowy tych oznaczen nie rozumiem/nic mi nie mowia poza iloscią danych. Kupiłem niedawno dongla do telefonu to już wiem czego sie mniej wiecej spodziewac jak zmienię dac no i powiedzmy amp tzn wiem czego się nie spodziewac w tej muzyce ktorą słucham np separacji instrumentów, i hm sceny, tak mi mowili zanim kupilem, ale przekonalem sie dopiero na wlasnych uszach. Zabawa trochę w podchody bo nie mam jak pojechac ze sluchawkami ze sklepu, ale tez nie jest niemozliwe trafic na to co sie akurat szuka na slepo. Jakie firmy byscie polecali zeby kupic porzadny dac - jeszcze nie r2r, chcialbym zobaczyc np jak gra flagowy sabre x4 albo x2, a z ampami to nie wiem nie chce cieplego dzwieku bo z elektroniką to wychodzi nieco dziwnie - wszelkie przyblizanie dzwieku, w sumie najgorzej to brzmi w wokalach jak caly dzwiek ma jakis tembr ale jeszcze nie cieply a kobiecy wokal wychodzi nagle cieply  sprawdzilem pare starych mixów z yt niskiej jakosci, tez moze byc ze mikrofon ktorym ten wokal byl nagrywany nieco ocieplal dzwiek ale wyszlo to kiepsko, na szczescie w innych mixach tego nie uswiadczylem z tym nowym donglem wiec jest ok. Jakby ktos tak powiedział czego sie spodziewac i jak odroznic dobry amp sluchawkowy od kiepskiego, i czego nadaje brzmieniu bo gdzies kiedys chyba na head fi koles powiedzial ze topping a70 lekko ociepla granie, a na moje niewielkie doświadczenie nie jest to porządane, też mógłby ktoś polecić jakieś combo dac +amp do 5k (im taniej tym lepiej) które mógłbym sobie stestować przez wakacje i ew odsprzedac jak mi wpadnie cos kasy na cos lepszego
    • Aaa dobrze dziękuję bardzo
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...