Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 330 tematów w tym forum

1. Kolumienki Kody KF 210F

• 2 odpowiedzi
    • 12,1k wyświetleń
  2. Nie mam pojęcia co wybrać

• 5 odpowiedzi
    • 15,2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 17k wyświetleń
  3. B&W 704

• 5 odpowiedzi
    • 16,1k wyświetleń
  4. BASSS

• 3 odpowiedzi
    • 15,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Też lubię, ale baloników i innych drucików już nie…
    • Obejrzałem. Z całym szacunkiem , ale największymi idiotami jak dla mnie są prowadzący to coś. Co oczywiście nie znaczy , że rządzą nami mistrzowie intelektu. Każdego można złapać na czymś , jak dłubie w nosie , drapie się po tyłku , palnie coś bez sensu . Ten 'program ' to takie jaja na poziomie większości współczesnych kabaretów. Im niższy poziom, tym większa publika / powiedział mi to po występie jeden z kabareciarzy polskich  /. I szczerze to jak zaobserwowałem , prawda. Pamiętam co się działo na Pikniku Country jak pis wprowadził bony turystyczne. Jeżdżę do Mrągowa na Piknik od lat , ale czegoś takiego jak wtedy to jeszcze nie widziałem. Przylazło mnóstwo ludzi z balonikami , świecącymi uszami i .... jak tylko zagrała muzyka ruszyli po browar. Była obowiązkowa fala , machanie balonikami. Było to dla mnie ciekawe doświadczenie socjologiczne. Reakcja tych ludzi była łatwa do przewidzenia , jak śpiewał Czarek Markiewicz " Wszystkie drogi prowadzą do Mrągowa " , szał , baloniki , fala. Ale jak już wyszła , świetna Agata Karczewska, czy Karolina Jastrzębska to konsternacja.  A jak konsternacja , to po browar. Większość nie dotrwała do końca. Skończyły się bony i nagle Piknik stał się takim jak był zawsze , świętem muzyki Country. Takie programy jaki zaproponowałeś nie przemawiają do mnie , ale cholera wie , w dobie Tik Toka i rolek może to ja jestem dziwny.  
    • Tymczasem wczoraj, ale w 1989 roku Fine Young Cannibals wydaje swój drugi album studyjny „The Raw & the Cooked” zawierający singielek „She Drives Me Crazy” …
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...