kaczadupa Napisano wczoraj o 19:30 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:30 Dawno, dawno temu w odległej galaktyce (kiedy na Forum nie było jeszcze Imperium i Rebeliantów) mistrz Zakonu Jedi RafałS opowiedział mi historię o głośnikach ProAc D2R… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 23 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 23 godziny temu No cudownie https://tidal.com/browse/track/198200?u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Adam, zachęcam Cię, żebyś nie ograniczał się do KD. ProaAc D2R (nie mylić z R2D2) całkiem nieźle radzi sobie w stereo. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Całkiem nieźle to bardzo delikatne określenie 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu @Slawko69 Przecież żartuję. Twoje paczki są na krótkiej liście moich ulubionych monitorów. Gdyby była dostępna wersja D2R-18 (z większym midwooferem), to pewnie nie kupiłbym swoich obecnych Dynaudio. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Wziąłem urlop, siedzę jak na szpilkach, czekając na opis monitorów a tu nic 🙄. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Idź na piwo, nie trać czasu. 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 39 minut temu, KrólKiczu napisał: Wziąłem urlop, siedzę jak na szpilkach, czekając na opis monitorów a tu nic 🙄. Salon audio kazał grać dobry tydzień bo mało rozegrane. Wrażenia zupełnie ale to zupełnie inne jak te z testów u Marka @MMarek i opowieści moich Kolegów. Rafał opisał je najtrafniej (na moje uszy) ale ja uważam je za jeszcze lepsze na dole pasma. Podłączone do Regi Elex mk4 i Qutesta. Spodziewałem się czegoś na kształt Dynaudio (sorry Rafał, Twoich nie znam) zwłaszcza jeżeli chodzi o charakter niskich tonów a tu na basie jest lepiej jak z obudowy zamkniętej no ale może jak się bardziej rozegrają to sflaczeją i zleją się w ciepłą, zawsze miękką i ujednoliconą papkę, do tego bez dynamiki. Na teraz są wzorem naturalności i uniwersalności z delikatnie mocniej zaznaczoną górą pasma ( ale jakie to wysokie tony… Panowie, to jest coś co trzeba w swoim audiofilskim życiu usłyszeć a najlepiej mieć w swojej audio jaskini). Więcej za dobry tydzień, oby bo czasy niespokojne również na forach audio 5 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Nic Ci nie sflaczeje. Mi nie sflaczało 2 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Slawko69 napisał: Nic Ci nie sflaczeje. Mi nie sflaczało Z czasem różne rzeczy jednak flaczeją. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Taaa... Jak mawiajo Góralki: Łożeń sie łożeń!, póki mosz twardy korzeń! 😁 Sorry za offtop. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Oj nie tak Panowie nie tak. Ja piszę o basie w ProAc a Wy macie dziwne skojarzenia🙉😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts