Elhaz_77 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 20 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Spoko, ja też jestem człowiekiem starszej daty, ale rozumiem twój wybór. Moje rady wynikają z tego, że już dłuższy czas użytkuję Qobuza i chcę podzielić się tym co najlepsze. Dla mnie Qobuz z apki Eversolo jest za bardzo mało czytelny i intuicyjny. Najlepsza jakość jest z Qobuz Connect. Nie musisz ale spróbuj sterować Qobuzem z apki na kompie, zapewniam dużo łatwiejsze i jak spróbujesz to nie będziesz chciał inaczej. Cały proces to praktycznie wybranie tylko z apki Qobuza by wybrać eversolo jako urządzenie które podaje dzwięk na kolumny. Pewnie na razie tych ulubionych albumów masz nie za dużo, to nie odczujesz różicy, ale gdy będziesz miał ich parę setek albo więcej to wtedy odczujesz o ile łatwiej puszczać z kompa niż z fona. Faktycznie Qubuz sterowany z kompa jest wygodniejszy i mam wrażenie, że brzmi lepiej. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts